Przypomnij w jakim wiekom wieku masz dzieci ? Mnie mój młodszy też wykańcza nie mam czasami siły na niego, też nie lubi jak się mu coś karze (np jak postawi się go do konta to musi wyjść z metr dalej, bo inaczej się nie uspokoi) ale to mój charakterek akurat i jest typem któremu jak powiesz nie dotykaj bo się poparzysz bo dotknie bardzo trzeba go pilnować dla starszego w jego wieku wystarczyło powiedzieć. Mam nadzieję że jednak z tego wyrosnie. I też mam dosc ciąglych ich kłótni mały wszystko zabiera starszemu dokucza mu okropnie łobuziak za to starszy ma podobnie jak Twój młodszy z telefon naoglada się a później nerwowy. Może ktoś wie czy da się blokować filmiki danego autora na YouTube ?
A propo snów to miałam dziś okropny że pracowałam w kryminale i szukaliśmy zwłok dzieci które głupio zostały zabite
A wszystko dlatego że poszłam spać niespokojna bo byliśmy nad jeziorem wczoraj a nad wodą strasznie się boje o dzieci i podziwiam rodziców którzy sobie siedzą gdzieś na brzegu czy pomoście a dzieci w wodzie bo ja jestem w krok krok za moimi. Najchętniej to bym ich ubrała w koło na szyję co głowę unosi niemowlakom kapoki i rękawki i to bym nie była pewnie spokojna hehe
Kiedy się skończą te mdlosci :/ czy któraś skończyła 13tyg i też ma codziennie?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!