MamaXTrzy
Fanka BB :)
O jeju, pewnie niedziela zepsuta przez atmosferę. Faceci nie myślą to jest pewne i chyba kazdy jest taki sam, ze nigdy nie widzi swojej winy. Moj tez nie przeprosi ale za to w tylek wlazi jak nie wiem co.Hej, widze, ze nie tylko u mnie kłótnia... Nie lubie rozmawiac na takie tematy, ale po musze sie wygadac. Wczoraj bulismy na urodzinach kuzynki, moj M. wypil o jednego drinka za duzo i chocisz nie był mocno pijany, to byl wstawiony. Nie przeszkadza mi to, bo na codzien nie pije, wiec jak czasami na impreziesie upije, no to trudno, bywa. No ale, wrocilismy do domu, młoda poszla spać, ja ogladalam film a M. zasnal na kanapie. Okolo polnocy go obudzilam, zebysmy juz poszli do sypialni. On poszedl sie napic do kuchni i nagle slysze JEB- stłukł niechcący cala butelke z oliwą... 12 w nocy a kuchnia plywa w oliwie. No ale wypadek, nie chcial. Mowie mu-idz spac, ja to posprzatam. A on na mnie z pyskiem, tak chocby to byla moja wina, ze stlukl ta pieprzona butelke, drze sie na mnie ze fugi zalane (bo 3 dni temu wymienilismy w kuchni kafelki na nowe). No masakra, normalnoe wpadl w szal, zaczal rzucac recznikami. Ja w placz, a ten zamiast mbie uspokoic czy cokolwiek poszedl spac. Posprzatalam, zwinelam poduszke z sypialni i poszłam spac do pokoju, na kanape. Ale wiecie co najjlepsze? Myslalam, ze rano wstanie i mnie przeprosi, ze zrobil awanture ze swojej winy pod wpływem alko. A tu taki ch...nawet czesc mi rano nir powiedzial, tylko zwinął manatki i pojechal na silownie. No idiota. Brak slow, ale lez mi juz szkoda na palanta. I tak wiem, ze zaraz sie pogodzimy, ale wsciekla jestem na maksa, bo tym razem JA nic nie zrobiłam.
Wczoraj na tych zawodach byly tez kobiety, cycki zrobione, talia osy, krata na brzuchu a ten cos skomentowal ale w sensie ze przesadzila z miesniami jedna kobieta ja to odebralam odwrotnie rzecz jasna[emoji23] i mu to powiedzialam że czuje sie jak grubas [emoji23] bo przed ciąża tez mialam w tali 60 i krate na brzuchu i najbardziej lubilam byc w rozmiarze xs i on to wie[emoji16] to potem jak byly pokazy kobiet w bikini , poslady jak marzenie cycki zrobione to ciagle mi gadal ze ja i tak mam lepsze, ze te kobiety mi do pięt nie dosrastaja tomu dowalilam NIE PODLIZUJ SIE[emoji23][emoji23][emoji23] trochę poczul zazdrość ze gapil sie na te tyłki ale nic sie nie odezwalam i podziwialam tez. W sumie to naprawdę seksowne kobiety, no ale zrobione. Nooooo i facetów bylo wiecej na wystepach i kilku znam to on wtedy zartowal ze on jest najlepszy[emoji16][emoji16][emoji23] generalnie smieszna sytuacja ale poczulam zazdrosc lekką[emoji33][emoji33][emoji16]