Aguu..la
Fanka BB :)
Po cesarce ile czasu czekaliście na kolejne dziecko? [emoji6]
Motylku, myślisz juz o drugim ??
Teoretycznie dwa lata..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po cesarce ile czasu czekaliście na kolejne dziecko? [emoji6]
No bardziej mi chodzi żeby bylo bezpiecznie już [emoji4] bo to bardzo szybko na ryzykoZnam dziewczynę która rodząc CC ma różnice między dziećmi 13msc i wszystko było dobrze
Nie nie ja na razie myślę o sobocie [emoji16] ciekawi mnie jak to jest :/ bo mnie skasowalo to ze będę mieć cc jak dozyjemyMotylku, myślisz juz o drugim ??
Teoretycznie dwa lata..
Temat mnie nie dotyczy właśnie bo rodziłam SN i nic na temat cc niewiem i mam nadzieję że tak zostanieNo bardziej mi chodzi żeby bylo bezpiecznie już [emoji4] bo to bardzo szybko na ryzyko
No bardziej mi chodzi żeby bylo bezpiecznie już [emoji4] bo to bardzo szybko na ryzyko
Dzięki za info [emoji4]Moja bratowa zaszła po 1.5roku i straciła fasolke w 12tyg przestało bić serduszko. Lekarz stwierdził ze za wcześnie. Rany się nie do końca zablizniły... Po roku znów próbowali i teraz za kilka dni rodzi..
Hej wtorkowo ! Piękny, słoneczny dzień się zapowiada.
Widzę dziewczyny ze temat płci zrobił się poważny... Kazdy mysli co bedzie. Każdy ma swoje małe marzenia.
Nam marzy się dziewczynka . Ale co bedzie bedziemy kochac najbardziej na świecie.
Nigdy nie zapomnę słów mojej nieżyjącej już 96 letniej babci która miała trzech synów i przeszła w życiu bardzo dużo rozwód, 10 letnie sprawy w sadzie o podział majątku, amputacje piersi, leczenie i śmierć jednego z synów w młodym wieku ale od zawsze powtarzała że jedyne czego w życiu nie doświadczyła to córka, która bardzo byłaby jej potrzebna w wielu zdrowotno-intymnych sytuacjach bo mimo tego że miala trzy cudowne synowe, to jednak synowa to nie to samo co córka... A zarówno moj tata jak i jego bracia byli wsparciem dla mamy ZAWSZE!
Ale to takie moje osobiste przemyślenia. Ja z moja mama mam b. dobry kontakt. Z teściowa niestety juz niekoniecznie...
Mnie gin liczy termin wg OM rożnica jest u mnie 2-3 dni...
Miłego dzionka .