reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Tak Was dzisiaj podczytuje i widzę że dużo rozmyślania o płci dziecka:-) ja zawsze chciałam synka.. ale mam dziwne przeczucie że będzie córeczka:-) co również bardzo mnie cieszy.
Martwi mnie tylko to że od czasu do czasu czuje ból w „pochwie” tak jak przy miesiączce. Czy to normalne?

Hej wtorkowo :cool2:! Piękny, słoneczny dzień się zapowiada.

Widzę dziewczyny ze temat płci zrobił się poważny... Kazdy mysli co bedzie. Każdy ma swoje małe marzenia.
Nam marzy się dziewczynka :). Ale co bedzie bedziemy kochac najbardziej na świecie.
Nigdy nie zapomnę słów mojej nieżyjącej już 96 letniej babci która miała trzech synów i przeszła w życiu bardzo dużo rozwód, 10 letnie sprawy w sadzie o podział majątku, amputacje piersi, leczenie i śmierć jednego z synów w młodym wieku ale od zawsze powtarzała że jedyne czego w życiu nie doświadczyła to córka, która bardzo byłaby jej potrzebna w wielu zdrowotno-intymnych sytuacjach bo mimo tego że miala trzy cudowne synowe, to jednak synowa to nie to samo co córka... A zarówno moj tata jak i jego bracia byli wsparciem dla mamy ZAWSZE!

Ale to takie moje osobiste przemyślenia. Ja z moja mama mam b. dobry kontakt. Z teściowa niestety juz niekoniecznie...

Mnie gin liczy termin wg OM rożnica jest u mnie 2-3 dni...

Miłego dzionka :-) :).

To jest tak smutne, że aż brakuje słów by to opisać. Twoja babcia mimo wszystko musiała być nieszczęśliwa. A miała tak wiele...

reklama
Witam się i ja dzisiaj , jakoś ta noc szybko zleciała , jak nie będzie rosy biorę kocyk i spadam na podwórko leżeć w cieniu ,[emoji6][emoji6]

Co do płci jak u mnie mają być bliźniaki to chciałabym parkę , ale co już będzie byle żeby były zdrowe i żeby donosić je do bezpiecznego momentu [emoji4]

A i jeszcze się ostatnio boje żeby było tylko 2 a nie że się gdzieś 3 schował bo wtedy już bym się nie cieszyła [emoji848][emoji19]tylko załamała [emoji29]

Co do mamy , mamy bardzo dobry kontakt , śmiejemy się razem , możemy o wszystkim, pogadać , czasami wole z nią rozmawiać niż z siostrami a mam je 3

Do góry