Anet29
Fanka BB :)
Witam was w piekny dzien Chyba pierwszy raz budze sie glodna
Widzisz mam takie same odczucia jak Twoja babcia mam dwie corki kocham je nad zycie jednak wiem ze jak nie bede miala syna to nigdy do konca nie bede spelniona matka... moja ciocia ma 4 synow juz doroslych zawsze marzyla o corce i pomimo tylu lat jej nie przeszlo, oczywiscie tak jak piszecie jesli bedzie trzecia dziewczynka rowniez ja bede kochac
Moja siostra zaszla w ciaze 8 msc po cc i co lepsze drugie urodzila naturalnie oczywiscie to bylo w Angli bo u nas zaden lekarz by sie na cos takiego nie zgodzil, sama bym sie nie odwazyla
Hej wtorkowo ! Piękny, słoneczny dzień się zapowiada.
Widzę dziewczyny ze temat płci zrobił się poważny... Kazdy mysli co bedzie. Każdy ma swoje małe marzenia.
Nam marzy się dziewczynka . Ale co bedzie bedziemy kochac najbardziej na świecie.
Nigdy nie zapomnę słów mojej nieżyjącej już 96 letniej babci która miała trzech synów i przeszła w życiu bardzo dużo rozwód, 10 letnie sprawy w sadzie o podział majątku, amputacje piersi, leczenie i śmierć jednego z synów w młodym wieku ale od zawsze powtarzała że jedyne czego w życiu nie doświadczyła to córka, która bardzo byłaby jej potrzebna w wielu zdrowotno-intymnych sytuacjach bo mimo tego że miala trzy cudowne synowe, to jednak synowa to nie to samo co córka... A zarówno moj tata jak i jego bracia byli wsparciem dla mamy ZAWSZE!
Ale to takie moje osobiste przemyślenia. Ja z moja mama mam b. dobry kontakt. Z teściowa niestety juz niekoniecznie...
Mnie gin liczy termin wg OM rożnica jest u mnie 2-3 dni...
Miłego dzionka .
Widzisz mam takie same odczucia jak Twoja babcia mam dwie corki kocham je nad zycie jednak wiem ze jak nie bede miala syna to nigdy do konca nie bede spelniona matka... moja ciocia ma 4 synow juz doroslych zawsze marzyla o corce i pomimo tylu lat jej nie przeszlo, oczywiscie tak jak piszecie jesli bedzie trzecia dziewczynka rowniez ja bede kochac
Moja siostra zaszla w ciaze 8 msc po cc i co lepsze drugie urodzila naturalnie oczywiscie to bylo w Angli bo u nas zaden lekarz by sie na cos takiego nie zgodzil, sama bym sie nie odwazyla