reklama
Ewelina1406
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny :-) Jeszcze dziś wykupię recepte. Tymczasem korzystam z wolnego dnia i odpoczywam :-) Miłego mamuśki :-*
lucalew
Hej dziewczyny, po wizycie uff ale co sie nastresowalam to moje. Widzialam kropeczke moja, ktora spala i Pani dr musiala ja budzic zeby sie inaczej ustawilam. Generalnie z kropeczka ok ale prowadzic mnie nie bedzie tzn mam znowu skierowanie do poradni patologii ciazy.@lucalew jak po wizycie?
Aguu..la
Hej dziewczyny, po wizycie uff ale co sie nastresowalam to moje. Widzialam kropeczke moja, ktora spala i Pani dr musiala ja budzic zeby sie inaczej ustawilam. Generalnie z kropeczka ok ale prowadzic mnie nie bedzie tzn mam znowu skierowanie do poradni patologii ciazy.
A z jakiego powodu to skierowanie?
Czemu tam Cię ciągle kierują?Hej dziewczyny, po wizycie uff ale co sie nastresowalam to moje. Widzialam kropeczke moja, ktora spala i Pani dr musiala ja budzic zeby sie inaczej ustawilam. Generalnie z kropeczka ok ale prowadzic mnie nie bedzie tzn mam znowu skierowanie do poradni patologii ciazy.
natka100
Dlsczego patologiaHej dziewczyny, po wizycie uff ale co sie nastresowalam to moje. Widzialam kropeczke moja, ktora spala i Pani dr musiala ja budzic zeby sie inaczej ustawilam. Generalnie z kropeczka ok ale prowadzic mnie nie bedzie tzn mam znowu skierowanie do poradni patologii ciazy.
G
gość 94049
Gość
Lucy jak ja Cię rozumiem.... Przyczlapalam dziś do pracy i mimo, że za 2 dni mam usg genetyczne, poprosiłam o spawdzenie serduszka. Koleżanka zadzwoniła gdzie trzeba i poszła ze mną. Gin zrobił usg, pięknie biło serce a ta moja koleżanka mówi "zobacz macha, już nie placz. A czym On tam macha?" Gin ustawił sondę a tam kuśka stoi Mowie "o masz" gin na to, że na tym etapie to jeszcxe może być lechtaczka, ale raczej ... Takze za 2 dni juz pewnie będę wiedziała więcejHej dziewczyny ja znowu z prośbą o mocne kciuki za nas. Jutro rano wizyta a ja od 2 dni w takim stresie czy wszystko ok ze az mnie brzuch zaczął boleć :-( Na dokładkę piersi przestały boleć i zaczęłam sobie wkręcać najgorsze :-(
Na suwaczki.com czy pl jakoś tak i wklej się w sygnature.Dziewczyny ponawiam pytanie które juz wiem ze bylo. Gdzie i w jaki sposob robiłyście suwaczyki? nie moge do tego dojść...
Ewela, ja mojemu dzus powiedziałam, że nue wiem czy dam radę do końca czerwca, a miałam pracować do końca wakacji. Niech On tez się ogarnie i zacznie kogoś szukać, niech podejmie jakieś decyzje.Napisałam dzisiaj szefowi, że nie przyjdę do pracy, bo źle się poczułam i idę do lekarza. Oczywiście nie wyraził sprzeciwu, jednakże cytuję jego odpowiedź:
Dzien dobry.
Rozumiem i bedziemy szukac kogos do pracy,
Prosze tylko jezeli bedzie taka mozliwosc o jak najdluzsze pozostanie w pracy
I ja roczniki 2012 i 2015@Kacprysiowo @bllondii też mam dwóch synków <3 (9 i 11l)
Kobieta kobiecie, matka matce....Ja dzisiaj tez dzwonilam rano do szefowej ze potrzebuje wolne ze względu na to jak mi słabo bylo rano i krecilo mi sie w głowie i balam sie kierowac autem to uslyszalam ze tak sie nie robi i co ona teraz zrobić jej corka nie moze mnie zastąpić bo biedna pisze prace magisterska oczywiscie sie poplakalam i pojechalam ale na koniec naszej rozmowy usłyszałam ze ona jednak miala racje ze pracownuca w ciąży to problem wiec 6.06 ide do lekarza i grzecznie pójdę na l4 i mam w nosie co ona zrobi
Lucy ma cukrzycę. Na tym etapie jeszcze sie tak dobrze nie znamy, wiec nie pamiętacie, że pisała co jest jak najbardziej zrozumiałeHej dziewczyny, po wizycie uff ale co sie nastresowalam to moje. Widzialam kropeczke moja, ktora spala i Pani dr musiala ja budzic zeby sie inaczej ustawilam. Generalnie z kropeczka ok ale prowadzic mnie nie bedzie tzn mam znowu skierowanie do poradni patologii ciazy.
lucalew
Muszę byc pod opieka specjalistyczna ze wzgledu na choroby wspolistniejace z ktorymi zwykly gin sobie nie poradzi. Ta gin dzisiejsza zreszta wprost mi powiedziala ze zajmuja sie zwyklymi ciazami bez problemow :-) Jestem special :-) W zwyklej poradni ginekologicznej, polozniczej nie maja tez czasu i mozliwosci zeby przeprowadzac badan ktore musze miec zrobione jak echo serca plodu itd.
Wczesniejsza ciążę tez mialam prowadzona w takiej poradni ale od 2 lat zostala zlikwidowana w miejscu gdzie chodzilam. Udalo mi sie zarejestrować do przyklinicznej poradni i termin mam na 16 czy 17 lipca a do tego czasu bede jeszcze pod opieka tej gin u której bylam dzisiaj.
Wczesniejsza ciążę tez mialam prowadzona w takiej poradni ale od 2 lat zostala zlikwidowana w miejscu gdzie chodzilam. Udalo mi sie zarejestrować do przyklinicznej poradni i termin mam na 16 czy 17 lipca a do tego czasu bede jeszcze pod opieka tej gin u której bylam dzisiaj.
G
gość 94049
Gość
Ja właśnie musze w środę zostawić wiadomość mojemu ginowi, do kiedy ma brać dupka. Przepisał, gdy przyszlam z niezidentyfikowanymi bólami w okolicy blizny, krocza, pachwin.To super wieści.
Ja brałam dupka do 14 tyd. Teraz tez biore se względu na plamienia. Po 14 bedziemy wg gina odstawiać.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
lucalew