reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Mamusia ja piję!
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Dzięki kochana. Wynik papa i opis usg mam do odbioru za 2 tygodnie.Gratuluję udanych wizyt, to wielkie szczęście :-) ja już nie mogę się doczekać poniedziałku.
Czy już macie wyniki pappa?
Ja też sobie już dwa wypiłam takie odkąd wiem o ciążyKochane mam pytanie czy w ciąży można pić piwo bezalkoholowe? Typu warka 0%?
EklerkaDaria
Ja tez pije ale Lecha Free limonka z miętą - mmmm pycha!Kochane mam pytanie czy w ciąży można pić piwo bezalkoholowe? Typu warka 0%?
Sprawdź tylko z tylu na etykiecie bo niby jest napisane bezalkoholowe a na etykiecie alk.0,02 %. Niby nic a jednak jest.
motylkowelove
Kacprysiowo a ja myślę , że nie koniecznie czasami własnie syn jest tym oparciem i zrozumieniem obrońcą , zalezy od wychowania i charakterów i nie mówię tutaj o mamin synku akurat ... także z tym to różnie zalezy od relacji matka dziecko
Ja pije tylko wode i soki
Ja pije tylko wode i soki
Dagaa11
Ja pije, teraz wypuścili lecha 0.0%, bo wczesniej był niby lech free ale miał 0.5%.Kochane mam pytanie czy w ciąży można pić piwo bezalkoholowe? Typu warka 0%?
Oczywiscie nie codziennie, ale w ciepły weekend wchodzi aż miło
Ja z mamą mam normalny kontakt ale nie "przyjaciółkowy", znajomi chłopacy niektórzy, lepszy kontakt z mamą mieli jak ja i wydaje mi się że to dużo zalezy od charakteru i częściowo wychowaniaSuper że jest tu tyle potrojnych mam :-)
Blondii myślę że jednak więź córki i matki jest bardziej wyjątkowa niż matki i syna. To taka przyjaciółka na całe życie.
Kiedyś usłyszałam że syna rodzisz i wychowuje aż dla innej kobiety, a córkę dla siebie... Nie wiem ile w tym prawdy bo ja ze swoją matką zero kontaktu od lat. Mam nadzieję że uda mi się synów wychować na super chłopaków, którzy zawsze będą chcieli wracać do swojego rodzinnego domu. Nigdy nie za gospodaruje ich pokoji inaczej jak zostawia go w domu, to ich kat na całe życie, marzę o tym aby chętnie do nich wracali, z dziewczynami potem żonami i własnymi dziećmi.
Ja jak wyszłam za mąż to mamusia mnie spakowała i woń, to o czym zapomniałam wylądowało w piecu, coz nie każdy się nadaje na bycie mamą. Niektóre są tylko maDkami!
i bardziej słyszałam że synus jest mamusi a córeczki tatusia
Właśnie mąż mi wczoraj go kupił i dziś otworzyłam upilam ledwo szyjke i stoi hehe ale na czas jakby się zachciało piwka to smak ma przypominający piwoJa pije, teraz wypuścili lecha 0.0%, bo wczesniej był niby lech free ale miał 0.5%.
Oczywiscie nie codziennie, ale w ciepły weekend wchodzi aż miło
reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Mam nadzieję że tak będzie, bo mi serce by pękło z rozpaczy ;-)
A Warka pomarancz, grejpfrut pyyyyychota :-)
A Warka pomarancz, grejpfrut pyyyyychota :-)