EklerkaDaria
Fanka BB :)
Haha Pewnie, że złą... ja bym na pizzę zabrałaA myslisz, ze jak zabiore corke a kolacje do maka to bede dobra mamą czy złą? Haha [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha Pewnie, że złą... ja bym na pizzę zabrałaA myslisz, ze jak zabiore corke a kolacje do maka to bede dobra mamą czy złą? Haha [emoji14]
A co za zastrzyki bierzesz? Takie wachania nastrojów to podobno na dziewczynkę . Nie martw się z dzidzią na pewno wszystko ok, hormony dają wyraźnie znać.W końcu milo się czyta . Nie wiedziałam że mak usypia dzieci w brzuszku
Miałam dziś okropny dzień :/ wzięłam mocny zastrzyk i też dołożylo mi osłabienia po nim :/
Dobrze ze nie byłam sama jak zazwyczaj , temu tez zrezygnowałam z IP bo stwierdziłam , że mam się czym ratować w domu wypiłam głównie uzupelniacz potasu i zjadłam słony obiad <fuj > po tych omdleniach co by sobie ciśnienie podnieść i po fajerwerkach uzupełnić niedobory ... pół dnia po całej akcji przelezalam w łóżku i beczalam ledwo patrzę na oczy tak mnie zmeczyl dzień mam dosyć niech się skończy ... i znowu strapienie czy wszystko z dzieckiem dobrze a wizyta w pon
Gratuluję udanych dzisiejszych wizyt
Kochana, to dobrze że biorą wiek pod uwge jako wyznacznik zwiększonego ryzyka... Nie oszukują a jedynie starają się jakoś Cie uświadomić z możliwych komplikacji :*
Choć czasem robią to jak dupy wołowe
U mnie z ciśnieniem w drugą stronę, w domu cudo a na wizycie 90/50....
Przykro mi bardzo ;-( Tule mocno!!!Ja się z wami żegnam ...serduszko przestało bić jutro idę do szpitala ....
Trzymamy mocno kciuki! Oszczędzaj się bardzo i dbajcie o siebie.Jestem po wizycie i nie mam najlepszych wieści... Mam krwiaka i ciąża jest zagrożona.
Dostałam Luteine i w piątek kontrola.
Boze, nie.... dlaczego takie zeczy mają miejsce!? Bardzo mi przykro kochana Trzymaj się jakoś....Ja się z wami żegnam ...serduszko przestało bić jutro idę do szpitala ....
Ja z synem mało co się smarowałam a jeśli już to balsamem co używam po kąpieli lub oliwką, rzadnego specjalnego na rozstępy nie używałam. Rozstępów nie miałam, za to popękały mi naczynka bardzo na twarzy i pod biustem. Zima wtedy była z wielkim brzuchem i teraz tez powtórka, wiec muszę się solidnie zabezpieczyć.A smarujecie sie kremami aby rozstepow nie miec ? czy stawiacie ze jak beda mialy byc to i tak beda ?