reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny jakie sklepy polecacie jeśli chodzi o odzież ciążową? Wkrótce trzeba będzie poszerzyć swoją szafę, a ja nie mam pojęcia gdzie poza H&M można się zaopatrzyć w coś ciążowego...

Ja mam USG jutro o 9:30. Będzie 7t2d. Wreszcie dowiem się, na czym stoję, bo niby wiem o ciąży od trzech tygodni, ale nie robiłam żadnych badań i cała moja wiedza to obsikany papierek :p

Bedzie dobrze kochana!

A ja dzisiaj mam takiego lenia ze szok. Nie mam sily ani ochoty nigdzie wychodzic a taka ladna pogoda za oknem.

Tesciowie zapraszaja na ogrodek i nie moga zrozumiec mojego samopoczucia bo przeciez tesciowa we wszystkich ciazach pracowała do ostatnich tygodni, wiec kazdy powinien sie tak czuc jak ona 30 lat temu...

Tesciowie zapraszaja na ogrodek i nie moga zrozumiec mojego samopoczucia bo przeciez tesciowa we wszystkich ciazach pracowała do ostatnich tygodni, wiec kazdy powinien sie tak czuc jak ona 30 lat temu...
Nawet mi nie mów :wściekła/y: Teściowa to jeszcze pół biedy, bo co prawda wspominała często, że ona czuła się świetnie, ale chyba bardziej z lekkomyślności, niż ze złośliwości. Ale „starsze koleżanki” to mi te dwa lata temu napsuły krwi...

reklama
Nawet mi nie mów :wściekła/y: Teściowa to jeszcze pół biedy, bo co prawda wspominała często, że ona czuła się świetnie, ale chyba bardziej z lekkomyślności, niż ze złośliwości. Ale „starsze koleżanki” to mi te dwa lata temu napsuły krwi...
A ja mam głęboko w powazaniu uwagi innych. Jak sie komus nie podoba, ze np od początku jestem na l4, to niech nie patrzy :) jestem w swojej wyczekanej, wymodlonej i wywalczonej ciąży po stracie i to jest dla mnie najwazniejsze. Jak jestem slaba, to leze, odpoczywam i nic nikomu do tego [emoji14]

Do góry