reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
U mnie wg om usg miałam 6t2d a zarodka jeszcze nie było ..
No nic . Liczę na cud we wtorek. Objawy się nasiliły ciążowe, wiec jakoś nie chce wierzyć że maleństwo się nie pojawi :(
A czy jest możliwość, ze owulacja byla później? Wiem ze jak sie nie ma monitoringu to ciazko stwierdzic, ale jesli np przesunela sie o 2-3 dni to juz nie byloby pelnych 6 tyg.

A cialko zolte bylo, przypomnisz mi?

A czy jest możliwość, ze owulacja byla później? Wiem ze jak sie nie ma monitoringu to ciazko stwierdzic, ale jesli np przesunela sie o 2-3 dni to juz nie byloby pelnych 6 tyg.

A cialko zolte bylo, przypomnisz mi?

Nie miałam super regularnych okresów. Wiec jest możliwe ze ciąża młodsza, to już lekarz tez sugerował
Że stresu ze nie ma zarodka nie zapytałam o nic .. i nie wiem cży było ciałko żółte.

Witam Wszystkie Panie! Te co były tu 2 dni temu i te nowsze! :)
Zmatrychwstałam. Przepraszam nie bylo mnie tu 2 dni. Tyle sie działo..
Bylam u dermatologa, zwolniono mnie z pracy... odkrylam ze jutro mam juz 8 tydzien, zostalam kura domowa.. moje AZS zanika.. a na dworze ponad 20 a dopiero 9!!
Zycze wszystkim dzisiaj powodzenia i przesylam buziaki ze slonecznej NL.
Darina, chamstwo z ich strony, co tu duzo mowic. Ale dla zdrowia Twojego i dzidzi to taka praca moze byc szkodliwa, wiec rzeczywiście nie ma co rozpaczac!

Nie robiłam bety w ogóle. ;) co ma być to będzie, nie chce dawać sobie dodatkowego stresu.

Mam nadzieje.. cykle wahające się nawet do tygodnia .. może być młodsza ciąża. Ww wtorek się okaże ;)

Rozumiem Cie bo tez sie ostatnio zastanawialam nad beta ale boje sie ze wlasnie przyrost bedzie a zarodka np nie, nawet maz sie pytal czy robie bete i stwierdzilismy ze lepiej nie robic, jesli lekarz zleci to wtedy zrobie :)

Rozumiem Cie bo tez sie ostatnio zastanawialam nad beta ale boje sie ze wlasnie przyrost bedzie a zarodka np nie, nawet maz sie pytal czy robie bete i stwierdzilismy ze lepiej nie robic, jesli lekarz zleci to wtedy zrobie :)
Nie rob! Szkoda nerwow, wiem cos o tym!!!!! Mi lekarka zalecila, kurcze trzeba bylo nie isc.... bylabym spokojniejsza

reklama
Do góry