reklama
Tutti_frutti_by-Iga
Fanka BB :)
Dziewczyny a czy słyszałyście o jakiejś innej opcji w moim przypadku czy tylko łyżeczkowanie?
Tutti_frutti_by-Iga
Suuper, przepiekny przyrost!! :*Kochana a jestes pewna ze nie za wczesnie? Przejdz sie moze do innego lekarza. Nie taki historie juz byly, ze zarodek pokazywal sie pozniej..
Beta słabo przyrasta wiec powiedział ze jest brak szansy! Powiedział ze jak chce mogę poczekać! Ale ja czułam ze coś nie jest tak jak powinno!
Jest przyrost jak najbardziej ok ja miałam po 200-300% przyrosty
Dziękuję za odpowiedź sorki ale nie widziałam Cię tu wcześniej, który tydzień u Ciebie?
martakratka
Ja slyszalam. Sa tabletki ale nie pamietam nazwy. Ja oczyscilam sie sama. Trwalo to 6 tyg ale nie mialam zabiegu. Popytaj lekarza.Dziewczyny a czy słyszałyście o jakiejś innej opcji w moim przypadku czy tylko łyżeczkowanie?
martakratka
Dziewczyny na innych forach tak pisalyA skąd taki wniosek? jakiś przesąd? Dziewczynkę bym chciała ale o bliźniakach nie było mowy
urs
U nas jest wszystko pieknie ♡ zarodeczek cudny malusi ... czekamy na serduszko wizyta za tydzień [emoji4]
Fantastycznie! Gratulacje!
urs
Dziewczyny! Żegnam się z wami! U mnie dzidzi nie będzie, coś czułam ze jest złe bo beta słabo rosła! Jest pęcherzyk ale brak zarodka wiec nie ma szans na pojawienie się go. Dziś 6 tydzień , w poniedziałek muszę mieć zabieg łyżeczkowania jeśli się nie oczyści samo. Wam życzę powodzenia
Bardzo mi przykro Trzymaj sie dzielnie!
Ja jestem z sierpniowek dużo tu dziewczyn które znam z wątków staraczek to czasem zaglądam do WasDziękuję za odpowiedź sorki ale nie widziałam Cię tu wcześniej, który tydzień u Ciebie?
reklama
urs
Ja tez znikam..
Pozdrawiam Was
Tak mi przykro! [emoji22]
Duzo cieplych mysli przesylam, trzymaj sie!