Acdo jakiego gina poszłas? Tam na Gdańska co pisałam? PozdrawiamDziewczyny, a może przy każdym poście piszmy w którym jesteśmy tygodniu. Sorki, ale ja mam skleroze
reklama
Martynka_K
Fanka BB :)
Lepiej stworzyc suwaczek
A jak ten suwaczek się robi?
Martynka_K
Acdo jakiego gina poszłas? Tam na Gdańska co pisałam? Pozdrawiam
Nie, nie. 17.04 na 15:15 mam pierwszą wizytę u dr.Polak na ul.Karpackiej
PatkaPatka
https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html Tutaj masz przykładową stronęA jak ten suwaczek się robi?
martakratka
Dziewczyny nie straszcie mnie bo ja mam progesteron 26...@Izabela88 ja mam ng/ml to inna jednostka mój gin jest tak konkretnym gościem w leczeniu niepłodności w Pl , że jak mi mówi ze piękny to musze mu wierzyć na słowo z resztą to jest tylko wartość , odczytana , bo duphaston w badaniu nie wychodzi dziewczyny mają po 35 i jest bardzo ładny
Mi febimion np. nie pomagał homocysteiny mi nie zbjał ;/
Obecnie prenatal uno ona me metylowane formy witamin szybko przyswajalne
martakratka
No i superDziewczyny ja juz po wizycie. Zarodek jest w macicy. Widziałam tą kropkę na usg. Teraz mi kazał przyjść za 2,5 tygodnia a dokladniej to bedzie za 2 bo potem majówka. Wtedy powiedział że będzie serce i sprawdzimy czy ciąża prawidłowo się rozwija.
martakratka
Gratulacje SuperHej dziewczyny,
Ja juz po wizycie. Przedstawiam Wam moje 6 mm szczescia wraz z bijacym serduszkiem (121)[emoji7]
Termin porodu rozjechany - z OM 27/11, ze wstepnego USG 03/12, takze bede pisac troche rozkrokiem i tu i tu
Ciaza mlodsza niz myslalam, bo 6t3d wg USG, ale dostalam juz skierowanie na wszystkie badania i mam zalozona karte ciazy Nastepna wizyta za dwa tygodnie! Zobacz załącznik 846137
martakratka
Mnie tak samo. Non stop. Ps Jestem w Twoim wieku Wiec razem bedziemy przechodzic to "gorzej "A i jeszcze jedno.. Dziś zaliczyłam lekkie pierwsze wymioty.. Ogólnie to mnie mdli.. Na wieczór, noc i rano
Anet29
https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html Tutaj masz przykładową stronę
na stronie trzeba przejsc przez te kroki i pozniej skopiowac link i wkleic w swoim profilu tutaj
reklama
Dagaa11
Ja nawet jak obracam tel to nie widze suwaczkowNa tel nie widac w pionie xP trzeba tel obracac.
Ja jeszcze nie znam :d
Ale z czasem sie polapiemy ;-) pewnie sporo z nas sie wykruszy i pozniej na zamkniety przejdziemy to bedziemy sie kojarzyc ;-)