reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

@Martenika i pięknie :) ja jadę jutro :)

@Semper ja mam mutacje i tez nie przyswajam zwykłego , to polecam prenatal bo ma większą dawke folianu i wit z grupy B też metylowane , a jedynie taki zestaw zbija homocysteinę sam folian nie utrzyma dobrego poziomu . Ja wczesniej przed ciąża brałam swansona witaminy i solgara
Solgar ma dobry ten kwas foliowy ale nie ten zwykly tylko metafolin

reklama
Hej dziewczyny,

Ja juz po wizycie. Przedstawiam Wam moje 6 mm szczescia wraz z bijacym serduszkiem (121)[emoji7]

Termin porodu rozjechany - z OM 27/11, ze wstepnego USG 03/12, takze bede pisac troche rozkrokiem i tu i tu [emoji4]

Ciaza mlodsza niz myslalam, bo 6t3d wg USG, ale dostalam juz skierowanie na wszystkie badania i mam zalozona karte ciazy [emoji4] Nastepna wizyta za dwa tygodnie!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,

Ja juz po wizycie. Przedstawiam Wam moje 6 mm szczescia wraz z bijacym serduszkiem (121)[emoji7]

Termin porodu rozjechany - z OM 27/11, ze wstepnego USG 03/12, takze bede pisac troche rozkrokiem i tu i tu :)

Ciaza mlodsza niz myslalam, bo 6t3d wg USG, ale dostalam juz skierowanie na wszystkie badania i mam zalozona karte ciazy :) Nastepna wizyta za dwa tygodnie! Zobacz załącznik 846137
GRATULACJE! :)

Hej dziewczyny,

Gratulacje!
Termin porodu rozjechany - z OM 27/11, ze wstepnego USG 03/12, takze bede pisac troche rozkrokiem i tu i tu :)

Ciaza mlodsza niz myslalam, bo 6t3d wg USG, ale dostalam juz skierowanie na wszystkie badania i mam zalozona karte ciazy :) Nastepna wizyta za dwa tygodnie! Zobacz załącznik 846137

Hej dziewczyny,

Gratulacje [emoji7]

Hej dziewczyny,

Super gratuluje ;-) licze ze ja jutro serduszko uslysze ;)

@natka100 nie ma reguły z tymi bólami , u mnie tez mocne leki robią swoje bo ja mam bardzo silne ale jestem dobrej mysli :)

@Dagaa11 ja miałam jchac w niedziele ale chyba pojade jutro , pęcherzyk juz powinien być , a nie chce niedzieli marnowac całej na siedzenie w poczekalni bo ma byc ładnie
Ile to bedzie u Ciebie ze juz serduszko ? :)
To bedzie 7t1d, takze licze na serduszko :)

reklama
Hej dziewczyny,

Super :) gratulacje

Do góry