A kiedy miałaś ostatnia miesiączkę?Hej dziewczyny,
Ja juz po wizycie. Przedstawiam Wam moje 6 mm szczescia wraz z bijacym serduszkiem (121)[emoji7]
Termin porodu rozjechany - z OM 27/11, ze wstepnego USG 03/12, takze bede pisac troche rozkrokiem i tu i tu
Ciaza mlodsza niz myslalam, bo 6t3d wg USG, ale dostalam juz skierowanie na wszystkie badania i mam zalozona karte ciazy Nastepna wizyta za dwa tygodnie! Zobacz załącznik 846137
reklama
Słonik1982
Zaciekawiona BB
Ale wam zazdroszczę wizyt..ja dopiero w poniedziałek coś zobaczę, od kiedy można zobaczyć serduszko? Będę w 6 tyg.... Ja wczoraj dzwoniłam do ginekologa, bo martwilam sie że już rośnie mi brzuch.. lekarka powiedziała że jeśli nie przybieram na wadze to tak może być.. Ze mam wzdęty brzuch.. Im później (mam 36 lat )tym gorzej przechodzi się ciaze i są różne dolegliwosci.. Powiedziała że woda się gromadzi .. Jelita pracują i że tak może być.. Byle do wizyty ..
urs
Fanka BB :)
A kiedy miałaś ostatnia miesiączkę?
20.02, ale mam nieregularne cykle!
urs
Ale wam zazdroszczę wizyt..ja dopiero w poniedziałek coś zobaczę, od kiedy można zobaczyć serduszko? Będę w 6 tyg.... Ja wczoraj dzwoniłam do ginekologa, bo martwilam sie że już rośnie mi brzuch.. lekarka powiedziała że jeśli nie przybieram na wadze to tak może być.. Ze mam wzdęty brzuch.. Im później (mam 36 lat )tym gorzej przechodzi się ciaze i są różne dolegliwosci.. Powiedziała że woda się gromadzi .. Jelita pracują i że tak może być.. Byle do wizyty ..
Skoro u mnie 6t3d i jest juz serduszko to znaczy ze i u Ciebie jest duza szansa!
Słonik1982
Zaciekawiona BB
A i jeszcze jedno.. Dziś zaliczyłam lekkie pierwsze wymioty.. Ogólnie to mnie mdli.. Na wieczór, noc i rano
Martynka_K
Dziewczyny, a może przy każdym poście piszmy w którym jesteśmy tygodniu. Sorki, ale ja mam skleroze
Anet29
Dziewczyny, a może przy każdym poście piszmy w którym jesteśmy tygodniu. Sorki, ale ja mam skleroze
Lepiej stworzyc suwaczek
aga6
Na tel nie widac w pionie xP trzeba tel obracac.Lepiej stworzyc suwaczek
Ja jeszcze nie znam :dDziewczyny, a może przy każdym poście piszmy w którym jesteśmy tygodniu. Sorki, ale ja mam skleroze
Ale z czasem sie polapiemy ;-) pewnie sporo z nas sie wykruszy i pozniej na zamkniety przejdziemy to bedziemy sie kojarzyc ;-)
reklama
Też miałam miesiączke 1 marca ale mam długie cykleWychodzi mi skończony 6+1 czyli rozpoczęłam już 7 tydzień. Miesiączkę miałam 1 marca.
Z tego co pamiętam w poprzedniej ciąży dopiero w 8 było widać i słychać serduszko.