aga6
Fanka BB :)
Ja mam :d raz placze raz sie smieje raz zabijam:dHej dziewczyny, macie juz hustawki nastrojow? Ja to wczoraj najchetniej wszystkich bym pobila i zwyzywala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam :d raz placze raz sie smieje raz zabijam:dHej dziewczyny, macie juz hustawki nastrojow? Ja to wczoraj najchetniej wszystkich bym pobila i zwyzywala
Serdecznie dziękuję ; * też mam taką nadzieję
W takim razie obliczysz sobie na kalkulatorze hcg ovufriend [emoji4] przyrosty są wazne ale na początku później beta zwalnia
Wiesz co do kluc to normalne bierz magnez lub nospe . Póki nie ma żadnych plamien nie ma raczej powodu do zmartwień
Wedlug om zaczal się 5tc wedlug owulacji 3... Masakra, bo strasznie sie zle czuję od paru dni.
Hej dziewczyny, macie juz hustawki nastrojow? Ja to wczoraj najchetniej wszystkich bym pobila i zwyzywala
Hej dziewczyny. Trzymam za każdej wyniki mocno kciuki.
Ja wstałam taka zdenerwowana, ze lecę też na betę. Miałam takie koszmary, że obudziłam się z rykiem . Muszę sprawdzić, bo mi to spokoju nie da. Trzymajcie proszę kciuki! Cała się trzęsę...
Niestety wizyte mam dopiero 7 maja. Ale chyba pojde do jakiegos innego wczesniej bo noe wiem czy wydolę.Dziękuję za odpowiedź planuje kupić kwas foliowy albo suplementy w których będą już te wszystkie witaminki.
Kurcze, to bardzo wcześnie objawy się za Ciebie wzięły, byłaś już u lekarza? Może wspominałaś ale Tyle Was tu jest że nie nadążam
Dla maluszka warto się poświęcić.. wg mnie
Hejka, ja to raz się cieszę, a raz mam też ochotę wszystkich zabić (na klienta jednego w sklepie już "wyładowałam" swoją złość, no i tak naprawdę byle pierdoła potrafi mnie wkurzyć.
Kochana! Też miałam przedwczoraj koszmar senny, ale jak nigdy gdy się przebudziłam nie płakałam jak zawsze i nie panikowałam.. w senniku też znaczenia snu nie sprawdzałam ponoć to normalne że w ciąży śnią się straszne rzeczy :/
Nie stresuj się, pamiętaj że masz małą dasolke pod serduszkiem i trzymam kciuki za betę, daj koniecznie znać!
Wszystko bedzie dobrze!!:*Hej dziewczyny. Trzymam za każdej wyniki mocno kciuki.
Ja wstałam taka zdenerwowana, ze lecę też na betę. Miałam takie koszmary, że obudziłam się z rykiem . Muszę sprawdzić, bo mi to spokoju nie da. Trzymajcie proszę kciuki! Cała się trzęsę...
W I ciazy dwoch mowilo ze II trym jest najbezpieczniejszy.. badz tu czlowieku madry ;pBoli mnie głowa od wczoraj.Nie przejmuj się. Lekarze często bagatelizują wczesną ciążę. Daj mu jeszcze jedna szansę i jak kolejnym razem będzie takim bucem to pomyśl o zmianie.
Mój lekarz np był odrobinę nieprzyjemny a najbardziej niefajny był jak zapytałam czy mam na coś uważać. Potraktował mnie conajmniej jakbym roztkliwiała się nad sobą. Powiedział kategorycznie, że mam żyć jak do tej pory bo pęcherzyk jest malutki i tak bardzo chroniony że żadna czynnością nie jestem w stanie sobie zaszkodzić. Powiedział, że na takim etapie co ma być to będzie choćbym niewiadomo jak się spinała aby było inaczej. Powiedział, że ćwiczenia fizyczne, sprawy łóżkowe, praca może pozostać bez zmian.
Cóż. Poczułam się kiepsko ponieważ pytałam wtedy o crossfit czyli ćwiczenia naprawdę siłowe ale zasięgnęliśmy drugiej opinii i usłyszałam podobnie. Tylko tyle że mam sobie odpuścić bicie rekordów i podnoszenie ciężkich ciężarów ponieważ mogę być osłabiona.
Koniec końców nie chodzę wcale bo mi się totalnie nie chce.Jak byłam w pierwszej ciąży (tylko że to było dawno temu więc może nieaktualne) to miałam lekarkę która mi powiedziała że jak zajdę w ciążę to mam miesiąc na doleczenie wszystkiego łącznie z zębami. Powiedziała że później to będzie ryzyko. Może zapytaj swojego lekarza jak on to widzi?Mój lekarz powiedział, że on to określi sam podczas wizyty.
Chyba co lekarz to opinia. [emoji6] Bardzo fajnie się Wasze kierowniczki zachowały. Serio. Naprawdę trafiłyście na fajne miejsca. Możecie teraz odpoczywać i nie martwić się niczym [emoji4] .