Tasiorek
Fanka BB :)
Eee no bez przesady, takie normalną, dziękuję bardzo.Tasiorek piękne :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eee no bez przesady, takie normalną, dziękuję bardzo.Tasiorek piękne :-)
Niesamowite! Bo czuje już ruchy maluszka podczas jazdy samochodem mega fajne uczucie!
ciekawe czy to lubi czy się denerwuje
@MatkaPolka85 na jutro kupiłam pierś z kurczaka, ale jeszcze nie wiem na jaką formę będę mieć jutro ochotę w planie są szaszłyki z papryką i cebulą. Już chyba ze dwa miesiące nie jadłam drobiu..
Ja raz czułam w trakcie jazdy. Miałam już spodnie ciążowe i lekko wpijały mi się pod brzuchem, gdy siedziałam, bo jeszcze tam pas wepchnelam. Wówczas był małe puk. Wydaje mi się, że czuje musniecia czasami....Niesamowite! Bo czuje już ruchy maluszka podczas jazdy samochodem mega fajne uczucie!
ciekawe czy to lubi czy się denerwuje
@MatkaPolka85 na jutro kupiłam pierś z kurczaka, ale jeszcze nie wiem na jaką formę będę mieć jutro ochotę w planie są szaszłyki z papryką i cebulą. Już chyba ze dwa miesiące nie jadłam drobiu..
Ale wam zazdroszcze tych muśnięć! Ja druga ciąża, a nie czuje zupełnie nic w srodku nie moge sie juz doczekaćJa raz czułam w trakcie jazdy. Miałam już spodnie ciążowe i lekko wpijały mi się pod brzuchem, gdy siedziałam, bo jeszcze tam pas wepchnelam. Wówczas był małe puk. Wydaje mi się, że czuje musniecia czasami....
Przezierność czyli ten płyn w karku zaczyna znikać w II trymestrze, ale nie wiedziałam, że znika w tak szybkim tempie fajnie..Kochane moje a jak to możliwe jest ze dzidziuś miał przy
crl 5.2 cm NT 1,5 a teraz przy crl 7.4cm NT 0,5
i lekarz powiedział mój , że piękne te cyferki się składają do całości to NT tak im większe dzidzi tym jest mniejsze czy jak ? nie ogarniam ;D
Ja tym bardziej [emoji4] ale skoro to dobrze to widocznie dobrze [emoji4] mnie zaskoczylo ze dzidzi tak urosła w tydzień ze nadrobilo tyle ze z 16 termin na 10 grudnia [emoji23]Przezierność czyli ten płyn w karku zaczyna znikać w II trymestrze, ale nie wiedziałam, że znika w tak szybkim tempie fajnie..