No i cudownie kochana, po burzy zawsze w końcu to słońce wylaziMimo, że jest noc, u mnie zaświeciło słońce ufff ! Dobrej nocy Mamusie :*:*:*
reklama
Anet29
Fanka BB :)
Myślałam że cytryna też ma dużo wit C.
Gorączka podskoczyla.
Także biorę paracetamol I zobaczymy co to będzie.... Najwyżej jutro na cito do rodzinnego i oby to nie angina.
Kiedy bylam chora w poprzedniej ciazy moja gin kazala mi jesc grejpfruta i rzeczywiscie mi to pomagalo, cytryna tez ma wit c ale wydaje mi sie ze przede wszystkim trzeba by ja bylo jesc na surowo lub pic z woda, bo pod wplywem goracej wody (herbaty) traci jej duzo
haha zaczelo sie srodek nocy a ja sie obudzilam i glodna, musialam zjesc kanapke z dzemem
motylkowelove
Ale się naczytalam [emoji23] nie swietowalyscie czy co [emoji23]
Ja już w labie siedze na badania czekam nie chce mi się niedobrze mi na czczo
Ja już w labie siedze na badania czekam nie chce mi się niedobrze mi na czczo
Cześć
Ja właśnie zaraz do pracy będę poginac a tak mi się nie chce. Dobrze że tata ma wolne i nasze dziecko zostanie w domu a nie będzie sie gdzieś podziewac.
U nas upałów ciąg dalszy a żadnej perspektywy na deszcz. Jakaś burza porządna by się przydała bo wytrzymać już się nie da.
Ale wczoraj skorzystałam, i kilka pralek poszło w ruch, jedne wieszalam na balkonie i drugie ściągałam, super wszytko schlo.
GodZiny zaległe też zrobione z pracy więc jestem na czysto.
Motylek życzę abyś wytrzymała na tych badaniach [emoji4]
Julianna współczuję choroby i oby to tylko chwilowe a nie angina...
Ewelina super że zgoda zapanowała u Was [emoji4]
Ja właśnie zaraz do pracy będę poginac a tak mi się nie chce. Dobrze że tata ma wolne i nasze dziecko zostanie w domu a nie będzie sie gdzieś podziewac.
U nas upałów ciąg dalszy a żadnej perspektywy na deszcz. Jakaś burza porządna by się przydała bo wytrzymać już się nie da.
Ale wczoraj skorzystałam, i kilka pralek poszło w ruch, jedne wieszalam na balkonie i drugie ściągałam, super wszytko schlo.
GodZiny zaległe też zrobione z pracy więc jestem na czysto.
Motylek życzę abyś wytrzymała na tych badaniach [emoji4]
Julianna współczuję choroby i oby to tylko chwilowe a nie angina...
Ewelina super że zgoda zapanowała u Was [emoji4]
Wybacz nie doczytalamNapisałam, ze teraz pieniadze mam juz dostać z zusu. To kolejny miesiąc.
Locja
Ej, a teraz przecież są zwolnienia elektroniczne, które od razu są rejestrowane w ZUS i idą do pracodawcy. I nic nie trzeba drukować i nosić. To jeszcze można wypisywać takie stare papierowe?
Edit. Doczytalam, że te papierowe funkcjonuje do końca czerwca 2018.
Edit. Doczytalam, że te papierowe funkcjonuje do końca czerwca 2018.
Kacprysiowo
Moderatorka
Locja ja nie wiem jak jest na etacie. Ale ja na działalności mimo tego że mam zwolnienie elektroniczne muszę zanosic z papierem do ZUS inaczej nie wypłaca, chory system!!
katkut3070
Napisałam, ze teraz pieniadze mam juz dostać z zusu. To kolejny miesiąc.
To coś mi się wydaje że Szefowa będzie się w ZUSie tłumaczyła
Locja
@Kacprysiowo ale tzn, że musisz drukować te wersje elektroniczną, która jest u nich w systemie? (szok)
reklama
Dagaa11
No właśnie niekoniecznie, bo pracodawca nie ma określonego terminu w jakim czasie musi dostarczyć l4 do zusu... No nic, 13go bodajze pierwsze wyplaty ksiegują w zusie, jak do 14go nie dostane, to bede dzwonić.To coś mi się wydaje że Szefowa będzie się w ZUSie tłumaczyła