reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny,drugi trymestr jest od ktorego tygodnia? Bo aplikacja mi pokazuje dopiero od 15tc.

U mnie po infekcji juz prawie nie ma sladu :) gruba warstwa clotrimazolu na noc zalatwiła sprawe :)
I ósemka też przestała boleć :D moje osemki maja to do siebie, ze rosną jeden, dwa dni, a później znowu kilka miesięcy spokoju.
Pięknego dnia!
Z ósemkach tak jest. Wyrzynają się falowo ;). Dobrze, ze się uspokoiło i infekcja zniknęła. :)

Mi pokazuje że jestem w drugim trymestrze a weszłam w 14ty tydzień dopiero, mam skończone 13 całe I dzisiaj jest równo 13tc. I apka pokazuje 2gi trymestr :)
Według mnie i twojego suwaczka to jutro skończysz 13 tydzień a zaczniesz 14 :) Dlatego pokazuje ci II trymestr ;)
Od czternastego skonczonego czyli jak bedzie 14+1 czy 13+1? Ja tego nigdy nie zajarze, naprawde :D
Według tego ze od 14 tyg skończonego to powinno być na suwaczku 13+6 lub 14+1 tak na moje ;)
A tak w ogole to co to za roznica.... najważniejsze żeby wszystko było dobrze a poród i tak przyjdzie o swoim czasie :p

reklama
Czesc dziewczyny. Przespalam ostatnie dni. Mam nadzieje ze wszystko ok u Wszystkich?!
Pytanie mam widac juz po Was?! Jak wasze brzuszki? Rosną?

Załączniki

• IMG-20180527-WA0004.jpeg
    IMG-20180527-WA0004.jpeg
    485 KB · Wyświetleń: 129
Mamy właśnie tak samo, nie możemy regulować temperatury mieszkamy na górze i u nas jest 24 a na dole 21

Niewiem jak to zrobiłaś że widzę na telefonie je :D
no to muszę possac imbir bo już gadać nie mogę normalnie głos mi zabrało mam nadzieję że to nie zapalenie krtani. ..

I podzielilam los mam goraczkujacych dzieci, właśnie to przechodzimy, ciężko zbić temperaturę i szybko wraca najgorszy scenariusz gorączki eh... A dziś komunia męża chrzestnicy :( i zostaniemy we dwójkę w domu... A to w lokalu już pewnie podane ma ile osób będzie... Pod górkę
No to chyba jakis wirus bo mielismy wczoraj nad ranem w południe wieczorem i w nocy spokój i teraz też więc mam nadzieję że nie wróci już [emoji4]

Marta chodze od lat do profesora Stojko. Bede rodzic w K-c w szpitalu Bonifratrów. Mam dobre doświadczenua po pierwszym porodzie mimo oksy.. A Ty gdzie chodzisz?
Ja chodzę do mlodego Bydlinskiego. Rodzic bede w Chorzowie w Scmin. Mam nadzieje ze przekonam lekarza do cc, bo syna rodzilam 20 godzin sn i wspkminam to masakrycznie...

Czesc dziewczyny. Przespalam ostatnie dni. Mam nadzieje ze wszystko ok u Wszystkich?!
Pytanie mam widac juz po Was?! Jak wasze brzuszki? Rosną?

Slowa mojej 4 latki wypowiedziane przed chwila :" mamo masz duzy brzuszek " :D haha odpowiadam no tak bo tam dzidzius jest a ona " ja lubie dzidziusia " :) oczywiscie jak slyszy jakis placz np. w tv to wtedy dzidziusia nie chce. Wracajac do brzuszka no to chyba urosl :) oceni maz jak wroci za tydzien, ponad miesiac mnie nie widzial :)

U mnie piłeczka od samego rana dzisiaj :) z mężem dostaliśmy w czwartek na prenatalnych pozwolenie na "przytulanki" ale dopiero dzisiaj się odwazylismy :) oczywiście zaraz po było sprawdzanie serduszka detektorem hahahah

A jaki jest najlepszy czas na usg 3d zeby mozna bylo zobaczyc plec dziecka? :) myslicie ze 17 tydzien bylby ok?

reklama
Do góry