reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny,drugi trymestr jest od ktorego tygodnia? Bo aplikacja mi pokazuje dopiero od 15tc.

U mnie po infekcji juz prawie nie ma sladu :) gruba warstwa clotrimazolu na noc zalatwiła sprawe :)
I ósemka też przestała boleć :D moje osemki maja to do siebie, ze rosną jeden, dwa dni, a później znowu kilka miesięcy spokoju.
Pięknego dnia!
Z ósemkach tak jest. Wyrzynają się falowo ;). Dobrze, ze się uspokoiło i infekcja zniknęła. :)

Mi pokazuje że jestem w drugim trymestrze a weszłam w 14ty tydzień dopiero, mam skończone 13 całe I dzisiaj jest równo 13tc. I apka pokazuje 2gi trymestr :)
Według mnie i twojego suwaczka to jutro skończysz 13 tydzień a zaczniesz 14 :) Dlatego pokazuje ci II trymestr ;)
Od czternastego skonczonego czyli jak bedzie 14+1 czy 13+1? Ja tego nigdy nie zajarze, naprawde :D
Według tego ze od 14 tyg skończonego to powinno być na suwaczku 13+6 lub 14+1 tak na moje ;)
A tak w ogole to co to za roznica.... najważniejsze żeby wszystko było dobrze a poród i tak przyjdzie o swoim czasie :p

reklama
Czesc dziewczyny. Przespalam ostatnie dni. Mam nadzieje ze wszystko ok u Wszystkich?!
Pytanie mam widac juz po Was?! Jak wasze brzuszki? Rosną?

Załączniki

• IMG-20180527-WA0004.jpeg
    IMG-20180527-WA0004.jpeg
    485 KB · Wyświetleń: 125
Mamy właśnie tak samo, nie możemy regulować temperatury mieszkamy na górze i u nas jest 24 a na dole 21

Niewiem jak to zrobiłaś że widzę na telefonie je :D
no to muszę possac imbir bo już gadać nie mogę normalnie głos mi zabrało mam nadzieję że to nie zapalenie krtani. ..

I podzielilam los mam goraczkujacych dzieci, właśnie to przechodzimy, ciężko zbić temperaturę i szybko wraca najgorszy scenariusz gorączki eh... A dziś komunia męża chrzestnicy :( i zostaniemy we dwójkę w domu... A to w lokalu już pewnie podane ma ile osób będzie... Pod górkę
No to chyba jakis wirus bo mielismy wczoraj nad ranem w południe wieczorem i w nocy spokój i teraz też więc mam nadzieję że nie wróci już [emoji4]

Marta chodze od lat do profesora Stojko. Bede rodzic w K-c w szpitalu Bonifratrów. Mam dobre doświadczenua po pierwszym porodzie mimo oksy.. A Ty gdzie chodzisz?
Ja chodzę do mlodego Bydlinskiego. Rodzic bede w Chorzowie w Scmin. Mam nadzieje ze przekonam lekarza do cc, bo syna rodzilam 20 godzin sn i wspkminam to masakrycznie...

Czesc dziewczyny. Przespalam ostatnie dni. Mam nadzieje ze wszystko ok u Wszystkich?!
Pytanie mam widac juz po Was?! Jak wasze brzuszki? Rosną?

Slowa mojej 4 latki wypowiedziane przed chwila :" mamo masz duzy brzuszek " :D haha odpowiadam no tak bo tam dzidzius jest a ona " ja lubie dzidziusia " :) oczywiscie jak slyszy jakis placz np. w tv to wtedy dzidziusia nie chce. Wracajac do brzuszka no to chyba urosl :) oceni maz jak wroci za tydzien, ponad miesiac mnie nie widzial :)

U mnie piłeczka od samego rana dzisiaj :) z mężem dostaliśmy w czwartek na prenatalnych pozwolenie na "przytulanki" ale dopiero dzisiaj się odwazylismy :) oczywiście zaraz po było sprawdzanie serduszka detektorem hahahah

A jaki jest najlepszy czas na usg 3d zeby mozna bylo zobaczyc plec dziecka? :) myslicie ze 17 tydzien bylby ok?

reklama
Do góry