aga6
Fanka BB :)
U mnie kolo 21 stopni byloDo mam
Jaka powinna byc temperatura w domu dla noworodka przykładowo jak jest zima ... bo sie mąż ze mna przekonuje i zaraz mnie szlak trafi xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie kolo 21 stopni byloDo mam
Jaka powinna byc temperatura w domu dla noworodka przykładowo jak jest zima ... bo sie mąż ze mna przekonuje i zaraz mnie szlak trafi xD
Moja babcia jak miala imieniny (corka miala miesiac) to tez porozkrecala kaloryfefy - w kwietniu gdzie bylo dosyc cieplo.. dodam ze bylo z 20 osobNormalna? Byle nie za gorąco. Zawsze mnie przeraża jak odwiedzamy noworodki a w domu skwar, że ledwo oddech mozn złapać. Kiedyś z naszych dwumiesiecznym synkiem odwiedziliśmy bezdzietnych znajomych i Oni na tą cześć odkrecili wszystkie kaloryfery w mieszkaniu. Nie zdążyliśmy się rozebrać a już byłam mokra. Powiedzieli, że to że względu na F, poprosiliśmy by zrobili jak zawsze.
Jejku cudownie, gratulujeJa będę miała dwa szkraby [emoji4]
Ja 90% mam z lumpa / szmateksu - zwal jak zwal xD ciuszki z firmy Next w wiekszosci po 1 zl / 2 zł a wygladaja jak noweJa corce 90% ubran kupuje w pepco,ze wzgledu na cene a i jakosciowo nie są najgorsze młoda co chwile przychodzi ze szkoły brudna z mazaków itd, nie jest mi szkoda wtedy wyrzucic bluzki za 10 zl, jesli nie moge jej doprac [emoji14]
O super Ja Chorzow Gdzie chodzisz do lekarza i gdzie planujesz rodzic?Marta, Ty chyba kiedys tam pytałas czy jest ktoś z okolic K-c... Zatem melduje się . To sem ja .
Potwierdzam odnośnie olejku. Oprócz tego można tez stosować tak samo ocet jabłkowy. Co do zeli do higieny intymnych to mama ginekolog pisała ze wcale nie trzeba ich stosować a już napewno nie w nadmiarze.A infekcja powtórzę, olejek herbaciany rozwodniony, podmywamy, ulga odrazu. Bardzo skuteczne :-)
Julianna goździki znam ale na ból gardła stosowała dopóki nie odkryłam ssania świeżego imbiru który radzi sobie cudownie z zaawansowanym zapaleniem gardła :-)