reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Hejo.
Gratulacje udanych wizyt.
Ja dzisiaj na 9:15 mam, w końcu!!!! Uwielbiam wizyty hehehe.
Ja tez mialam dwa porody. Pierwszy wywolywany 7 h dwa tyg przed terminem. Drugi trzy tyg przed terminem fizjologiczny juz, na porodowce 15 min. Urodzilam w 5 minut[emoji23] a teraz oby zdążyć[emoji23][emoji23][emoji23] a czy po zzo do normalnego porodu tez trzeba lezec iles godzin jak po cc ? Jak by mi sie teraz przedluzalo to chybs bym chciala znieczulenie. Ale mam nadzieję ze znow 5 minut
Trzymam kciuki :* Daj znać jak wrócisz ;) Ja po wczorajszej wizycie bardzo się uspokoiłam :) i tego samego życzę Tobie :)

reklama
@EklerkaDaria wizyta u lekarza dopiero w czerwcu, wtedy sie wszystko okaze :* ale kupilam juz witaminki dla starających się, chyba femibion 0, i termometr do sprawdzania owu
@shiran85 raaanyyy jakie cudne wloski. Moja cora miała takiej długości jak miala ponad rok :)
Moje dziecko aktualnie ma takie, miałaby ciut dłuższe ale jej jakiś czas temu podcinalam. Teraz sobie nie da a do fryzjera nie chce iść. Bo jak to powiedziała ona chce być piękna a nie łysa [emoji1]
IMAG1659.jpg

Załączniki

• IMAG1659.jpg
    IMAG1659.jpg
    53,3 KB · Wyświetleń: 375
Kochane, moja mama była mnie zarejestrować do ginekologa. Przyjmuje on od 15 do 20ej ma aż 40kobiet. Pielęgniarka powiedziała żebym przyjechała o 15i prosiła lekarza o przyjęcie. Z tego co wiem on jest dobrym ginekologiem, ale co powiedzieć aby mnie przyjął na pewno?

reklama
Ja juz po[emoji4][emoji123][emoji123][emoji7][emoji7] Dzidziol ma sie dobrze. Termin zgodny z usg . Mamy 10+6 tyg. Dzidź prawie 4 cm. Doktor mowi ze bardzo ruchliwy. Ale tańcowal [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
IMG_20180524_095503.jpg

Załączniki

• IMG_20180524_095503.jpg
    IMG_20180524_095503.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 409
Do góry