reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Trzymam bardzo, bardzo mocno kciuki ✊✊✊ I wierze, że uda się prędzej niż myślisz!:) I tego ci bardzo życzę!

A dlaczego musicie dłużej czekać? Lekarz kazał po zabiegu tak?

Spokojnie kochana, wyrzuć te złe myśli! Wszystko będzie dobrze :). Nerwami nic nie pomożesz a możesz zaszkodzić....

Tez mam dość duży biust, ale narazie cycki są na miejscu w staniku ;). Z synem mi trochę biust urósł i tak zostało. Lepiej żeby więcej nie urósł, bo ostatnio hurtem 4 staniki kupiłam :p. W ogole to ja mam świra bieliźnianego, buty mnie nie kręcą :p

W ciąży bliźniaczej masz większe zapotrzebowanie. Więc dobrze, że bierzesz :)
Mi zapisała 5 mg ze względu na wiek i tez biorę Pregne plus co drugi dzień

To moje będzie łyse, bo ja nie wiem co to zgaga :p

Fajnie! Tylko nie panikuj proszę w razie czego. Moja teściowa znalazła po 5 minutach a ja mimo ze już wiedziałam gdzie szukać szukałam wczoraj 1,5 godziny :D Tak się uparłam :p. Wiec nie panikuj proszę ty nasza panikaro :p. Ja się wycwaniłam i sobie markerem krzyżyk na brzuchu zaznaczyłam ;)
Jutro przyjeżdża na ponad tydzień moja mamuśka i tez będziemy szukać serduszka :)

Super! A jak z wizytą? Czy czekasz do 11 tego?

Hej! Moja mama dzisiaj idzie zarejestrować mnie do innego ginekologa. Ponoć znajome chwalą, że delikatny i zwraca uwagę na wszystko co powie mu kobieta. Oby udało się na dzisiaj.

reklama
Ja nawet nie tyle boje sie, ze nie znajde, tykko gdzies w glowie pojawiaja sie mysli- a co jesli serduszko sie zatrzymalo? :( Czy wy tez tak swirujecie dziewczyny po stratach? To straszne... Musialabym codziennie latac na usg, zeby spokojnie znosić tą ciąze...

Ja będąc w ciąży zagrożonej myśle o tym cały czas : proszę niech serduszko bije.

A myślisz że czemu mi mąż ten detektor kupił.... Ja się nie zgodziła nawet garderoby zmienić bo dalej nie mogłam uwierzyć....
No wlasnie moj tez, powiedzial ze chce zebym sie uspokoiła. Fajnie, że takich facetów mamy :)
Trzymam bardzo, bardzo mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] I wierze, że uda się prędzej niż myślisz!:) I tego ci bardzo życzę!

A dlaczego musicie dłużej czekać? Lekarz kazał po zabiegu tak?

Spokojnie kochana, wyrzuć te złe myśli! Wszystko będzie dobrze :). Nerwami nic nie pomożesz a możesz zaszkodzić....

Tez mam dość duży biust, ale narazie cycki są na miejscu w staniku ;). Z synem mi trochę biust urósł i tak zostało. Lepiej żeby więcej nie urósł, bo ostatnio hurtem 4 staniki kupiłam :p. W ogole to ja mam świra bieliźnianego, buty mnie nie kręcą [emoji14]

W ciąży bliźniaczej masz większe zapotrzebowanie. Więc dobrze, że bierzesz :)
Mi zapisała 5 mg ze względu na wiek i tez biorę Pregne plus co drugi dzień

To moje będzie łyse, bo ja nie wiem co to zgaga [emoji14]

Fajnie! Tylko nie panikuj proszę w razie czego. Moja teściowa znalazła po 5 minutach a ja mimo ze już wiedziałam gdzie szukać szukałam wczoraj 1,5 godziny :D Tak się uparłam :p. Wiec nie panikuj proszę ty nasza panikaro :p. Ja się wycwaniłam i sobie markerem krzyżyk na brzuchu zaznaczyłam ;)
Jutro przyjeżdża na ponad tydzień moja mamuśka i tez będziemy szukać serduszka :)

Super! A jak z wizytą? Czy czekasz do 11 tego?
O, a ja znowu odwrotnie [emoji14] nienawidze kupowac bielizny. Wiec na sama mysl, ze urosły mi piersi i nie ominie mnie znalezienke nowego stanika jestem chora :D

Powiem Ci kochana, ze ostatnio wlasnie nie panikuje. Wczoraj jakoś tak mnie wzielo, bo już za długo bez usg jestem. Wiadomość o tym, że M. zrobił mi niespodzianke i zamówił za moimo plecami ten detektor z jednej strony mnie ucieszyła, a z drugiej nasiliła wczorajszą panike :D
Ja będąc w ciąży zagrożonej myśle o tym cały czas : proszę niech serduszko bije.
Wiem kochana, nie dziwie Ci się. Ale podobnie jak my wszystkie MUSISZ wierzyć, że będzie ok:)

Hejo.
Gratulacje udanych wizyt.
Ja dzisiaj na 9:15 mam, w końcu!!!! Uwielbiam wizyty hehehe.
Ja tez mialam dwa porody. Pierwszy wywolywany 7 h dwa tyg przed terminem. Drugi trzy tyg przed terminem fizjologiczny juz, na porodowce 15 min. Urodzilam w 5 minut[emoji23] a teraz oby zdążyć[emoji23][emoji23][emoji23] a czy po zzo do normalnego porodu tez trzeba lezec iles godzin jak po cc ? Jak by mi sie teraz przedluzalo to chybs bym chciala znieczulenie. Ale mam nadzieję ze znow 5 minut

A to moje włochate dzieciątko w drugiej dobie po urodzeniu. Zgaga w ciąży była piekielna.
IMAG1670.jpg

Załączniki

• IMAG1670.jpg
    IMAG1670.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 425
A to moje włochate dzieciątko w drugiej dobie po urodzeniu. Zgaga w ciąży była piekielna.
Zobacz załącznik 859874
O jaaaaaa[emoji7][emoji7][emoji7] ale slicznosci. Mpj mlodszy tez mial bardzo duzo włosów nawet na plecach i ramionach, jak malpka[emoji7][emoji4]
Ja to mam taka mega zgage ze nieraz sie schylic nie moge. Dobrze ze nie umiem wymiotować.

reklama
Do góry