motylkowelove
Fanka BB :)
A ty jesteś dzień przede mną
A nawet 2 także jak coś to będziemy mniej więcej w jednym czasie rodzić hehe ale to wiadomo nugdy nie wiadomo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty jesteś dzień przede mną
Ktp dzis wizytuje? Ale mi dobrze na tym L4
Najprawdopodobniej bedziesz miala usg dopochwowe takie przez brzuch to od ok 12tygodnia no chyba ze jestes szczuplaczek to moze byc przez brzuch bo taki przypadek byl już tu opusywany10-ty tydzień - kochane tez tak wymiotujecie?
Dzisiaj na 14 mam ginekologa stresuje się troszkę badaniem. Czy nadal będę miała usg dopochwowe?
Dziecko tam jest dobrze chronione pewnie nawet nie poczulo mnie syn w nocy kilka razy kopnął w brzuch przez sen też się wystraszylam ale się pocieszam tak jak CiebieHej dziewczyny
Ja wczoraj miałam stresa, podeszłam do M, chciałam go przytulić i uderzyłam o niego brzuchem. Zabolało trochę. Potem miałam takie wyrzuty sumienia i nerwy czy coś dziecku się stało. Brzuch to mnie potem chyba już ze stresu pobolewal. Plamienia nie było.
Miałam trochę wieczorem odrobić zaległe godziny z pracy i przez tą sytuację nic nie zrobiłam, cały wieczór przeleżalam.
Dziś trochę lepiej ale mdłości mi wróciły, każdy zapach drażni.
Dziś mam iść do dentysty ale zastanawiam się czy aby nie odwolac.
Co do rozstepow, ja w trakcie poprzedniej ciąży miałam na udach mi sporo wyszło ale to że przed ciążą utylam, a lekko po porodzie wyszły mi po jednej i drugiej stronie pępka ale nie dużo.
Smarowałam oliwka, ale to średnio co dało. A wszystkie ubrania i pościel do wyrzucenia bo śmierdzialy i plam dostały już nie chciało się to sprac.
Teraz muszę coś innego poszukać.
O jejku współczuję oby babcia z tego wyszła, mój dziadek też miał udar niestety dobrze się to nie skończyło ale on niewiadomo ile leżał z udarem zanim babcia go znalazła i zadzwoniła po karetkę. Ale znam przypadki co po udarze funkcjonują prawie n ormalnie z delikatnym nieczuciem w ręce npHej dziewczyny ale.koszmarnie zaczęłam ten dzień, moja babcia rano wstała było wszystko dobrze I nagle upadła nie mogła się podnieść musialam ja zanieść na łóżko i natychmiast wezwałam pogotowie, ratownicy podejrzewają udar czekam w domu na teściowa przyjedzie zająć się z synem A ja do szpitala brzuch i głowa bolą mnie że stresu coś.okropnego
Trzymam kciuki każda wizyta to emocjeJa popołudniu mam wizytę, niby tydzień temu miałam USG w szpitalu i wszystko było ok ale jednak czekam z niecierpliwością na tą dzisiejszą..
Raczej tak, ja jestem w 12 tyg i będę miała pewnie dopochwowe chociaż liczę po cichu że przez brzuch10-ty tydzień - kochane tez tak wymiotujecie?
Dzisiaj na 14 mam ginekologa stresuje się troszkę badaniem. Czy nadal będę miała usg dopochwowe?