reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Może już było to pytanie ale nie chce mi się tyl3 stron przeszukiwać [emoji6] czy można już brzuszek smarować kreamamj na rozstępy ? Bardziej mi chodzi o ten Bio Oil ? Bo pamiętam jak siostra mi mówiła że dopiero od 20 tyg bo wcześniej żeby nie masować brzucha bo to może skurcze wywołać , ale to chyba jakieś przesady [emoji848]

Ja smarowalam od samego poczatku w poprzednich ciazach :) dla mnie to mit taki sam jak spanie tylko i wylacznie na lewym boku, ale co do bio oil to nie polecam wogole sie nie wchlanial i tylko koszulka mi sie do brzucha kleila uzylam trzy razy i kupilam krem z pharmaceris :)

reklama
Ja smarowalam od samego poczatku w poprzednich ciazach :) dla mnie to mit taki sam jak spanie tylko i wylacznie na lewym boku, ale co do bio oil to nie polecam wogole sie nie wchlanial i tylko koszulka mi sie do brzucha kleila uzylam trzy razy i kupilam krem z pharmaceris :)
O to dobrze widzieć bo już miałam zamiar kupić , w ten z pharmaceris to on w aptece jest dostępny tylko ? Jak cenowo wygląda .? Bo też bym chciała trosze te co już mam rozstępy żeby nie były tak widoczne . [emoji4]

Kurczę dziewczyny popłakałam się.... Dziś rok jak Wodecki zmarł. Strasznie mi szkoda, że odszedł... Bardzo lubię jego piosenki i był super człowiekiem. Nie ma już takich muzyków..... :(:(:(. Smutno mi się zrobiło.

Nie słyszałam o tym, że nie powinno się masować brzucha - a to ciekawostka! A ja smaruje co drugi dzień :confused::-D
@Darina88 to mamy dokładnie tak samo wg OM :) i jeśli 88 w Twoim nicku to rocznik, to też tak samo :) Wygląda na to, że razem rozpoczynamy grudniówki..

Fajnie się Was czyta, ale ja się wypisuje. Czuję się tutaj jak intruz jakiś.... Tyle postów, a mnie nikt nie zauważa.... Żegnam i życzę wszystkim szczęśliwych rozwiązań. ;)
Czasem ja piszę do dziewczyn po kilka razy i też mnie nie zauważają w ferworze jakieś ozywionej dyskusji.
Nie zrazaj się, to dopiero początek naszej przygody, wszystkie wciąż się poznajemy, niektóre po prostu udzielają się bardziej więc je bardziej widać I słychać :)

Fajnie się Was czyta, ale ja się wypisuje. Czuję się tutaj jak intruz jakiś.... Tyle postów, a mnie nikt nie zauważa.... Żegnam i życzę wszystkim szczęśliwych rozwiązań. ;)
Zostań z nami , za dużo się dzieje , dopiero początki jeszcze nie każda kojarzy się na wzajem , ale mamy jeszcze dużo czasu żeby się poznać [emoji4] ja też nie udzielam się dużo ale gdy o coś zapytam dziewczyny odpowiadają [emoji846]

reklama
Spokojnie, postów bywa dużo, więc nie zawsze odpowiada się na każdy wpis :) Lepiej napisz do Nas jutro jak przebiegła wizyta :) nie ma co się stresować - na pewno będzie wszystko w porządku. Ja trzymam kciuki! Najważniejsze to omijać stres szerokim łukiem i grunt to pozytywne myślenie ;)

Do góry