reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Może już było to pytanie ale nie chce mi się tyl3 stron przeszukiwać [emoji6] czy można już brzuszek smarować kreamamj na rozstępy ? Bardziej mi chodzi o ten Bio Oil ? Bo pamiętam jak siostra mi mówiła że dopiero od 20 tyg bo wcześniej żeby nie masować brzucha bo to może skurcze wywołać , ale to chyba jakieś przesady [emoji848]

Ja smarowalam od samego poczatku w poprzednich ciazach :) dla mnie to mit taki sam jak spanie tylko i wylacznie na lewym boku, ale co do bio oil to nie polecam wogole sie nie wchlanial i tylko koszulka mi sie do brzucha kleila uzylam trzy razy i kupilam krem z pharmaceris :)

reklama
Ja smarowalam od samego poczatku w poprzednich ciazach :) dla mnie to mit taki sam jak spanie tylko i wylacznie na lewym boku, ale co do bio oil to nie polecam wogole sie nie wchlanial i tylko koszulka mi sie do brzucha kleila uzylam trzy razy i kupilam krem z pharmaceris :)
O to dobrze widzieć bo już miałam zamiar kupić , w ten z pharmaceris to on w aptece jest dostępny tylko ? Jak cenowo wygląda .? Bo też bym chciała trosze te co już mam rozstępy żeby nie były tak widoczne . [emoji4]

Kurczę dziewczyny popłakałam się.... Dziś rok jak Wodecki zmarł. Strasznie mi szkoda, że odszedł... Bardzo lubię jego piosenki i był super człowiekiem. Nie ma już takich muzyków..... :(:(:(. Smutno mi się zrobiło.

Nie słyszałam o tym, że nie powinno się masować brzucha - a to ciekawostka! A ja smaruje co drugi dzień :confused::-D
@Darina88 to mamy dokładnie tak samo wg OM :) i jeśli 88 w Twoim nicku to rocznik, to też tak samo :) Wygląda na to, że razem rozpoczynamy grudniówki..

Fajnie się Was czyta, ale ja się wypisuje. Czuję się tutaj jak intruz jakiś.... Tyle postów, a mnie nikt nie zauważa.... Żegnam i życzę wszystkim szczęśliwych rozwiązań. ;)
Czasem ja piszę do dziewczyn po kilka razy i też mnie nie zauważają w ferworze jakieś ozywionej dyskusji.
Nie zrazaj się, to dopiero początek naszej przygody, wszystkie wciąż się poznajemy, niektóre po prostu udzielają się bardziej więc je bardziej widać I słychać :)

Fajnie się Was czyta, ale ja się wypisuje. Czuję się tutaj jak intruz jakiś.... Tyle postów, a mnie nikt nie zauważa.... Żegnam i życzę wszystkim szczęśliwych rozwiązań. ;)
Zostań z nami , za dużo się dzieje , dopiero początki jeszcze nie każda kojarzy się na wzajem , ale mamy jeszcze dużo czasu żeby się poznać [emoji4] ja też nie udzielam się dużo ale gdy o coś zapytam dziewczyny odpowiadają [emoji846]

reklama
Spokojnie, postów bywa dużo, więc nie zawsze odpowiada się na każdy wpis :) Lepiej napisz do Nas jutro jak przebiegła wizyta :) nie ma co się stresować - na pewno będzie wszystko w porządku. Ja trzymam kciuki! Najważniejsze to omijać stres szerokim łukiem i grunt to pozytywne myślenie ;)

Do góry