reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny, mam inne wiesci niz takie ktorych bym sie spodziewała. Ciaza przestala sie rozwijac 2 tyg temu. W poniedziałek ide do szpitala. Nie wiem jak sobie z tym poradze...
Tak bardzo Ci wspolczuje... Ktory to tydzien? Kochana trzymaj sie, wiem, ze teraz ciezko... Ale dasz rade :( tule!

Cześć Dziewczyny! Nie będę oryginalna pisząc, że czytałam Was od samego początku, ale bałam się ujawnić wcześniej- jestem po 2 poronieniach. Dzisiaj miałam wizytę u lekarza, 11+1tc. Jak zobaczyłam, że dzidziuś żyje i bryka, słyszałam jego serduszko, to mi tak ulżyło. Mam jednego syna, w maju skończy 4 latka. Sporo dziewczyn się żegnało na forum, każde pożegnanie przeżywałam. Chciałam pocieszyć te dziewczyny, które poroniły, że ja zaszłam w obecną ciążę od razu po poronieniu, miesiączka już nie przyszła. Jakaś dziewczyna pytała o krus, ja jestem na krusie, dostałam drugie zwolnienie na kolejny miesiąc. Za dzień chorobowego płacą 10zł, wypłacane jest jeśli jest się powyżej 30 dni na zwolnieniu, ale w ciąży zwolnienia są długoterminowe, więc to nie problem.
Witaj , mam nadzieję że zostaniesz z nami , spokojnej ciąży [emoji4]
Tak to ja pytałam o KRUS , więc dziękuję bo mam zamiar iść na zwolnienie ale jeszcze troszkę [emoji4]

Dziewczyny, mam inne wiesci niz takie ktorych bym sie spodziewała. Ciaza przestala sie rozwijac 2 tyg temu. W poniedziałek ide do szpitala. Nie wiem jak sobie z tym poradze...
Kochana trzymaj się , nie wiem co mam pisać , taki pechowy ten czwartek jakiś . Nie poddawaj się [emoji9]

Próbowałam nadrobić Wasze wpisy ale chyba nie dam rady jest ich za duzo A czy któraś z Was jest z Poznania lub okolic?

Cześć Wszystkim chciałabym do Was dołączyć aktualnie jestem w 10t6d termin mam na 11 grudnia. Mam 4 letniego syna , współczuję wszystkim którym sie nie udało utrzymać ciąży i trzymam kciuki za pozostałe mamusie , 12 tydzień coraz bliżej wiec mam nadzieje ze nie będzie wiecej smutnuch wiadomości.
Witamy

reklama
Jeju... Współczuje. tule Cie mocno. A czy cos czulas?jakis bol czy cokolwiek ostatnio? W poniedziałek mam wizyte a wczoraj bolal mnie brzuch. Dzis tyle niemilych wiadomosci i zaczynam sama sie obawiac.

Do góry