Cześć Wszystkim chciałabym do Was dołączyć aktualnie jestem w 10t6d termin mam na 11 grudnia. Mam 4 letniego syna , współczuję wszystkim którym sie nie udało utrzymać ciąży i trzymam kciuki za pozostałe mamusie , 12 tydzień coraz bliżej wiec mam nadzieje ze nie będzie wiecej smutnuch wiadomości.
reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Witam nowe mamy [emoji4]
Cześć i czołem nowe brzuszki.
Alexa - współczuję kochana tak bardzo
Ja dzisiaj sporo stresów, moja mama została zdiagnozowana z przewlekła niewydolnością nerek w 3 stadium.
Dodatkowo cały dzień mnie kłuje w krzyzu I pobolewa w brzuchu.
Nie ma plamien.
Mdli jak głodna.
A do usg jeszcze 7 dni.....
Alexa - współczuję kochana tak bardzo
Ja dzisiaj sporo stresów, moja mama została zdiagnozowana z przewlekła niewydolnością nerek w 3 stadium.
Dodatkowo cały dzień mnie kłuje w krzyzu I pobolewa w brzuchu.
Nie ma plamien.
Mdli jak głodna.
A do usg jeszcze 7 dni.....
G
gość 94049
Gość
Jezu....Patuska...tak cholernie mi przykro...Dziewczyny, mam inne wiesci niz takie ktorych bym sie spodziewała. Ciaza przestala sie rozwijac 2 tyg temu. W poniedziałek ide do szpitala. Nie wiem jak sobie z tym poradze...
Już ty też ?????!!!!!! Aż nie wiem co powiedziec to jest straszne tak bardzo mi przykro kochanieDziewczyny, mam inne wiesci niz takie ktorych bym sie spodziewała. Ciaza przestala sie rozwijac 2 tyg temu. W poniedziałek ide do szpitala. Nie wiem jak sobie z tym poradze...
motylkowelove
Bardzo mi przykroDziewczyny, mam inne wiesci niz takie ktorych bym sie spodziewała. Ciaza przestala sie rozwijac 2 tyg temu. W poniedziałek ide do szpitala. Nie wiem jak sobie z tym poradze...
Za dużo na dzisiaj...
Temu czekać 2 tyg na wizytę to katorga umrę do 25
reklama
natka100
Boże co to dzisiaj za fatalny dzien. Nie wiem co powiedziec bardzo bardzo ci współczuję.Dziewczyny, mam inne wiesci niz takie ktorych bym sie spodziewała. Ciaza przestala sie rozwijac 2 tyg temu. W poniedziałek ide do szpitala. Nie wiem jak sobie z tym poradze...