reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny a ja się tak zastanawiam nad moim ciśnieniem. W szpitalu jak leżałam przy poronieniu miałam bardzo niskie 90/60, ale ani ja wtedy nie miałam do tego głowy, ani nikt na ten temat z lekarzy się nie wypowiadał. Teraz od kilku dni mierzę ciśnienie i też jakiegoś szału nie ma. Przeważnie 110/67, puls też nie powala zazwyczaj poniżej 70. Czy to może być przyczyna tego, że ciągle nie mam siły, jestem zmęczona i śpiąca? Zastanawiam się czy nie podejść do rodzinnego, ale na samą myśl mi się odechciewa...

90/60 to ja takie cisnienie mam zawsze :) czasem nawet jeszcze nizsze, u lekarza mialam tyle samo i nic nie mowil, a jakbym miala juz takie 110/80 to wtedy bardzo zle sie czuje glowa boli itp.
Dzis jade po wyniki ciekawe jak wyszly i moze do fryzjerki mi sie uda zalapac na scinanie :)

reklama
Dziewczyny, pamieta mnie jeszcze ktoras? :) zniknelam na dobre dwa tygodnie, niestety byly dla mnie ciezkie i nie miałam za grosz checi do zycia.
Najgorsze sa nudnosci, trzymaja mnie od rana do wieczora i nic nie pomaga. Ledwo mowie, bo wtedy tez sie nasilaja. Od dzis przez caly następny tydzień jestem na l4, bo serio nie funkcjonuje normalnie i praca mnie wykancza.

Także wybaczcie mi moja nieobecność, na swoje usprawiedliwienie dodam, ze wszystko czytalam na biezaco, wiem mniej więcej co u ktorej nowego :)

Kciuki za wizytujace dzisiaj. Proszę mi sie tam nie stresowac i pochwalcie sie zdjeciami z usg :)

Wszystko bedzie dobrze zobaczysz :*

Orientujecie sie moze ile dni po stosunku moze nastapic najwczesniej plamienie implantacyjne?
Hej Aga, ciesze sie, ze masz pozytywne nastawienie i dzialacie! Oby sie raz dwa udalo! :)
Ja mialam plamienie implantacyjne w 19 dc, a stosunek byl 13 i 15. Malenka brazowa kropka na bieliznie, nie do pomylenia z niczym innym. I zaraz kilka dni pozniej pierwsze nudnosci, niestety

Hej dziewczynki powiem tak zaczynam sie o siebie martwić kluje mnie po lewej stronie brzucha i mam takie uczucie jakby mi sie stawiał..
Zuzik a magnez probowalas? Tez mam czesto klucia, lekarz powiedzial ze to normalne. I jeszcze bol krzyza. Na niego tez magnez zalecil.

90/60 to ja takie cisnienie mam zawsze :) czasem nawet jeszcze nizsze, u lekarza mialam tyle samo i nic nie mowil, a jakbym miala juz takie 110/80 to wtedy bardzo zle sie czuje glowa boli itp.
Dzis jade po wyniki ciekawe jak wyszly i moze do fryzjerki mi sie uda zalapac na scinanie :)
A mi o dziwo ciśnienie w ciąży się unormowało, normalnie miałam bardzo skaczące raz 60/40 a raz 180/120 tętno od 45 do i 170 a w ciąży wszystko idealnie :)

Tez sie dzis wybieram, ale watpie ze cos zostalo:( a w zadne moje spodnie juz sie nie mieszcze bez rozpinania guziczka
U mnie już nie tylko guzik jest rozpinany ale i cały rozporek hahahha
Screenshot_20180511-133938.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180511-133938.jpg
    Screenshot_20180511-133938.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 305
Ja po wizycie. Dzidzia rośnie ma 2,5 cm. Wszystko ok! :biggrin2::-) :):biggrin2:. Bardzo się cieszę!
Zdjęcia wrzucę później jak będę miała chwilkę. Muszę teraz coś zjeść bo z nerwów nic nie przełknęłam.
Tak sie ciesze kochana!! To teraz ja... Za godzine jade. Z nerwow az rozwolnienja dostałam...
U mnie już nie tylko guzik jest rozpinany ale i cały rozporek hahahha Zobacz załącznik 855826
Uwielbiam Cie hahahaha <3

reklama
Aha, to ja w drugą stronę. Ja między Piłą a Poznaniem. A moja ginekolog nazywa się Grewling-Szmit.
Widzisz, jakby się u mnie wszystko dobrze potoczyło, to może byśmy razem na porodówce leżały w takim razie, hehe ;-)
A w którym cyklu po poronieniu Ci się udało?
Kochana ja po poroniłam w październiku a zaszłam w czerwcu i urodziłam syna. Chciałam odczekać 3 cykle i długo krwawiłam. Ja chce rodzic w swoim mieście mimo wszystko. Nie chce w Poznaniu. U mnie jest świetny oddział neonatologiczny jeden z wiodących w Polsce, wiec myśle ze opiekę będę miała dobra. Syna tez tu rodziłam.
Nie znam tej twojej doktor. Choć nazwisko kojazy mi się jak leżałam na polnej gdzieś mi się przewinęło ;).

Do góry