reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Progesteron występuje skokowo to zE np na badaniu wyszło mniej niż wcześniej nie znaczy ze z rana nie było wysokiego skoku [emoji4] bezpieczne granica to 20 spokojnie

Ja jadę Ale ciężka droga slabi mnie bo duszno niedobrze okropnie :/

reklama
Ja już w Poznaniu. Tez mi dzisiaj niedobrze, zwłaszcza jak za tirem śmierdzącym jechaliśmy. Ale to chyba nerwy.... :( Boje się bardzo....

Hej kobietki kochane, chwile mnie nie było bo rozłożyłam się kompletnie, od wczoraj gorączka, katar non stop i kaszel.. czuje że mi na oskrzela idzie. Pracować niestety trzeba więc umieram w pracy :( zastanawiam się czy iść do rodzinnego no ale co on mi poradzi..

U mnie poronienie samoistne w 6 tc. W czwartek zaczęło się plamienie w piątek już krew, trwało to kilka dni, starać się można w zasadzie od razu. Doskonale rozumiem Twoją fiksację odnośnie kolejnej ciąży...mam to samo, aktualnie czekam na okres...
No ja tez mialam czekac.. ale jakos nas ponioslo ale w szoku bym byla jakby po jednym stosunku zaskoczyło

Jeżdżę do Dr Arlety Szczęsnej tez jest na Polnej. Jest ginekologiem endokrynologiem. Mieszkam 125 km od Poznania. Między Wrocławiem a Poznaniem ;). A ty do kogo jeździsz?
Nie pomogę jeśli chodzi o zabieg, sama zaczęłam ronić i nie miałam zabiegu. Mam nadzieje, ze szybko ten przykry czas minie i już niebawem znowu będziesz się cieszyć z dwóch kreseczek. Tego ci bardzo życzę :)

@martakratka dzięki kochana :)
Aha, to ja w drugą stronę. Ja między Piłą a Poznaniem. A moja ginekolog nazywa się Grewling-Szmit.
Widzisz, jakby się u mnie wszystko dobrze potoczyło, to może byśmy razem na porodówce leżały w takim razie, hehe ;-)
A w którym cyklu po poronieniu Ci się udało?

reklama
Do góry