motylkowelove
Fanka BB :)
Witaj ;* będzie mi raźniej to moja 5 ta ciąża... poronilam też na wczesnym etapie 4 razy więc obawy są .Cześć dziewczyny Czytam Wasze wpisy już od kilku dni, zastanawiając się czy już czas aby dołączyć. Jednak się zdecydowałam. Nie mam dzieci, staram się od pięciu lat, ale to już moja czwarta ciąża - obecnie 6t1d. Wcześniejsze traciłam we wczesnym etapie (najdłużej do 8 tyg), jednak tym razem beta mi bardzo ładnie wzrasta i jestem dobrych myśli, że tym razem się uda! Byłam już na pierwszej wizycie u gin i jak na razie wszystko prawidłowo. Biorę luteine, duphaston, neoparin (heparyna) i 5mg kwasu foliowego. Następna wizyta 20.04. Liczę, że tym razem będzie w porządku i zostanę z Wami na dłużej Grunt to pozytywne myślenie!
Obecnie 4t+2 i czekam na pęcherzyk ale mam nadzieję ze tym razem będzie inaczej .
Moje leki to accofil zastrzyki , clexan , witaminy metylowane w tym folian , duphaston 3x1 ,progesterone besins dopochwowo 2x2 , magnez z potasem , metformina xr500 , wcześniej jeszcze dostinex ale z testem odstawilam [emoji4]
No i letrox teraz biorę 1.5 tabl 75 letroxu bo tarczyca swiruje a mam niedoczynność
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: