reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
My podróżujemy zawsze z dziećmi byliśmy w Danii, Szwecji, Hiszpanii, Czechach, Słowacji, Austrii, Węgrzech, Włoszech. Najdalej zapuściliśmy się do Gruzji. W tym roku z uwagi na ciążę zrezygnowaliśmy z wakacji we Włoszech, w zamian pożeglujemy sobie w stronę Danii.

Nikt nie napisal ze trzeba gadac tylko o ciazy to po puerwsze ale ostatnio miejsca na to brak .
Teraz już wgl tyle gadki ze ktoś kto chce pogadać o ciąży to źle . Napisałam ze sa ważniejsze tematy jak zwierzęta przez dwa dni ale ok ... no ale sa tu glownie te co sa już mamami i maja ciekawsze tematy i ciaza na lajcie bo wiedzą jak przebiega i co do czego wszystko w temacie nie jest im obce ... nawet głupie mdłości itd .
Szkoda ze nie potraficie sie tym dzielić tylko tym gdzie śpi pies np.
Bo dziewczyny , w pierwszej ciąży też oprócz gadania o codziennych sprawach co jest normalbe raczej czy chociazby wczasach czy tego typu chciałyby czegoś więcej a po tych wypowiedziach to lepiej nie pytać o nic ale Was to nie obchodzi bo co tam pisać o sprawach ciążowych przecież to nic ciekawego i interesującego

Dlatego żegnam się bo szkoda cokolwiek komentować bo wszystko przywracacie do góry nogami łącznie z wypowiedziami [emoji4]
Ja nie lubię takich wymian zdań a tu strach cokolwiek pisać

Szczęśliwej ciąży i rozwiązania życzę wszystkim [emoji4]

reklama
3 cm dzidzi:) 10 tydzien, ciaza starsza o 5 dni:) 3mam kciuki za reszte wizyt dzis:*
Ale piknie [emoji4]

Co do podróży to ja też tylko krajowe, za granicą to tylko kilka lat temu w Niemczech w pracy sezonowej, albo czasem do wujowstwa do Chech ale tego nie bardzo pamiętam bo za dzieciaka.

Co do tych sporów to ja proponuję jak Motylek utworzenie osobnego tematu. Na Wrzesniowkach 2014 miałyśmy temat zwierzaki, mnie to nie interesowało ale inne dziewczyny wymienić igły się swoimi spostrzeżeniami, albo temat przepisy też mogło by być, słodkie mamy (nie kojarzę czy jest).

Ja coś czuję że będzie chłopiec, przy córce ciągle mnie bardzo do słodyczy, teraz takiego parcia nie mam, zjadłabym coś bardZiej konkretnego [emoji4]

A u nas dziś na obiad (jak to mój facet mówię) jabłka z ryżem [emoji1]

Do góry