EklerkaDaria
Fanka BB :)
Trzymajcie się tam mocno i nie puszczajcie! Wszystko będzie dobrze, leż grzecznie i odpoczywaj! Dużo zdrówka i siły życzę!Hej!
Pisałam ostatnio plamieniu brązowym. Generalnie brałam na luz.
Wczoraj niestety krwawienie czerwone - pojechałam do szpitala. Przed samym usg wypadł mi spory skrzep. Myślałam że nie ma co badać.
Jednak ciąża jest. Koniec 7 tygodnia. Leżę w szpitalu i niby już wszystko opanowane.
Pozdrawiam
Mogłaś się poczuć urażona jeśli zrozumiałaś to tak jak zrozumiałaś. Ale przykro mi, ja również nic złego co miało by urazić nie odczytałam. Ja również mogę na siebie powiedzieć King kong przy wzroście 150 i 60 kg bo tyle ważyłam i fatalnie się czułam. Grunt, mieć dystans do siebie i akceptować siebie taką jaką się jest! A wtedy nie ważne jest co mówią i myślą inni. Ja mam akurat to głęboko gdzieś i z takim podejściem jestem szczęśliwaAle jak ja się poczułam urazona to co? Nie moge sie tak czuć, bo Ty tak mówisz?
Jak któraś wcześniej poczuła się urażona z przyczyn religijnych to nie zabranialyscie jej się tak czuć... Ja też wtedy nie widziałam problemu, a jednak jedna z nas poczuła się dotknięta...