reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Po urodzeniu :) teraz raczej nie wystawia, zreszta nie wiem ostatnio bylam po porodzie. A w tym artykule co tu byl wstawiony pisalo ze liczy sie od dnia kiedy sie zapisalo na wizyte, tylko ja sie zapisalam jak jeszcze w ciazy nie bylam :D

Ok, to super wiadomość bo dzisiaj byłam bardzo zmartwiona że 9t4d to już będzie jako 10t i nie uda się...

reklama
Ok, to super wiadomość bo dzisiaj byłam bardzo zmartwiona że 9t4d to już będzie jako 10t i nie uda się...

Dokladnie nie wiem jak to oni licza, ale masz do zdjec usg taka kartke z opisem? tam jest data wiec jakby cos to mi sie wydaje ze ksero tego wystarczy i pozniej to zaswiadczenie :)
a jak chodzicie na nfz to tez dostajecie zdjecia usg?

Mam dzisiaj chyba najgorszy dzien od kiedy zaszlam w ciaze. Spalam juz 2 razy w ciagu dnia, nie moge sie zebrac do kupy, w glowie mi sie kreci, zimno mi caly czas i caaaaly dzie jest mi niedobrze. Masakra...

Dokladnie nie wiem jak to oni licza, ale masz do zdjec usg taka kartke z opisem? tam jest data wiec jakby cos to mi sie wydaje ze ksero tego wystarczy i pozniej to zaswiadczenie :)
a jak chodzicie na nfz to tez dostajecie zdjecia usg?

Do USG żadnej kartki z opisem nie dostałam... ale na samym USG jest data i godzina... pod zdjęciem Pani doktor tylko wypisała ręcznie tydzień, mm, datę i coś tam jeszcze....

Załączniki

• 31230436_1912108338854203_1992902174379606016_n.jpg
    31230436_1912108338854203_1992902174379606016_n.jpg
    85,6 KB · Wyświetleń: 60
Mam dzisiaj chyba najgorszy dzien od kiedy zaszlam w ciaze. Spalam juz 2 razy w ciagu dnia, nie moge sie zebrac do kupy, w glowie mi sie kreci, zimno mi caly czas i caaaaly dzie jest mi niedobrze. Masakra...
Dagaa ja mam dzis tez jakąś masakrę. Wymiotowalam z 10 razy, wrocilam z pracy i od 16 śpię. Wyszlam tylko teraz z psem i ide spac dalej. Jakis koszmar. Tez jest Ci tak zimno? Ja czuję normalnie takie zimno od kości ze to az nienormalne...

Dagaa ja mam dzis tez jakąś masakrę. Wymiotowalam z 10 razy, wrocilam z pracy i od 16 śpię. Wyszlam tylko teraz z psem i ide spac dalej. Jakis koszmar. Tez jest Ci tak zimno? Ja czuję normalnie takie zimno od kości ze to az nienormalne...
Ja tak samo sie dziewczyny czuje .choc nie wymiotowalam to mdli mnie ,nic mi nie smakuje ,spalam w dzien choc nigdy mi sie to nie zdarza (wstałam cala obsliniona). Refluks i alergia mi dokuczaja i nie moge wziasc lekow. Masakra

Do USG żadnej kartki z opisem nie dostałam... ale na samym USG jest data i godzina... pod zdjęciem Pani doktor tylko wypisała ręcznie tydzień, mm, datę i coś tam jeszcze....

Ja do zdjec mam taki opis jeszcze, jest tu data, imie i nazwisko, pesel i pieczatka doktora no i w opisie jest ktory tydzien :) wiec dowod mam

Załączniki

• 20180426_194245_Film1.jpg
    20180426_194245_Film1.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 71
Mnie tez mdlosci mecza i tez spalam w dzien, nawet starsza corka zasnela wiec dzis ogolnie slaby dzien :) ale przyznaje ze na zakupach tez sie zmeczylam jak nigdy i tylko czekalam zeby sie polozyc.

reklama
Jest mi zimno tak bardzo,ze siedze caly czas pod kocem. Tragedia, nigdy tak nie miałam! Ja nie wymiotuje, ale te mdlosci czasem sa tak meczace, ze juz chyba wolalabym zwrowic i miec spokoj... Masakra, z corka w ogole nie czulam, ze byylam w ciazy.

Do góry