Locja
Fanka BB :)
@Tutti_frutti_by-Iga statkiem nie, jachtem tylko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robię. I odwrotnie do Ciebie, trzyma mi sie bardzo dobrze...Dziewczyny pytanie z innej beczki, robicie sobie paznokcie, trzymają się wam, bo zauważyłam że odkąd jestem w ciąży hybryda schodzi mi płatami po nie całym tygodniu. Zawsze nosiłam po 3 tygodnie.
Ja robie. Wszystko sie trzyma.Dziewczyny pytanie z innej beczki, robicie sobie paznokcie, trzymają się wam, bo zauważyłam że odkąd jestem w ciąży hybryda schodzi mi płatami po nie całym tygodniu. Zawsze nosiłam po 3 tygodnie.
@Alexa1905 ja mam za sobą ciążę z cukrzycą ciążową (na insulinie). Obecnie jestem ma metforminie, na diecie z niskim Ig jestem od ponad pół roku. Lubię te dietę i można dużo i ciekawie jeść
Ja szlam do pielegniarki gdzie mnie rejestrowala i wypelniala taka kartke, wpisywala wszystkie daty moich wizyt
U mnie problem polega na tym, że prywatnie byłam 24.04 i już więcej nie zamierzam iść do tej Pani doktor, a wizytę na NFZ mam dopiero 17.05 i będzie to 9t4d
To tak samo jak ja tylko na nfz bede 9+2 ale to tez jest przed 10 tyg zreszta gdyby cos to podejde do tej przychodni gdzie bylam prywatnie i poprosze o zaswiadczenie i wtedy dam im dwa
Ale to dopiero pójdziesz po urodzeniu maluszka czy jak by teraz poprosić to też by wystawili?