reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Mam pytanko, o co będzie mnie pytała ginekolog? Bo nie wiem czy mam się jakoś szczególne przygotować na jakieś pytania.
Mnie na pierwszej wizycie pytał o ostatniś miesiączke wiadomo hehe :) o leki, ktore biore, czy na cos sie lecze, o poprzednią ciąże, poronienia, kiedy była ostatnia cytologia. Z tym, że ja zmieniłam lekarza i byłam u niego pierwszy raz, więc musiał zapytać o wszystko.
U mnie dziś rybka i frytki z kapusta :)
Też bym chciała zumbowac hehe ale wydaje mi się że straciłam gdzieś swój rytm hehe
Kapusta <3 haha :p
A racuchy chyba zrobię na kolacje :)
Jak jeszcze w kuchni da się coś zrobić bo akurat remont zaczynamy robić
Ojej nas tez czeka remont kuchni i to generalny ze zmianą mebli, aż się boje...

reklama
Mam pytanko, o co będzie mnie pytała ginekolog? Bo nie wiem czy mam się jakoś szczególne przygotować na jakieś pytania.

Napewno o ostatnia miesiaczke kiedy byla, czy jestes na cos chora, czy mialas kiedys jakas operacje, czasem sie mnie pytali kiedy mialam pierwsza miesiaczke w zyciu :) aaa i ktora to ciaza :)

Napewno o ostatnia miesiaczke kiedy byla, czy jestes na cos chora, czy mialas kiedys jakas operacje, czasem sie mnie pytali kiedy mialam pierwsza miesiaczke w zyciu :) aaa i ktora to ciaza :)
Mnie się o pierwsza miesiączkę pytali jak przyjmowali do szpitala przed porodem. A ja do babki nie pamiętam. A ta: jak można nie pamiętać tego dnia, to najważniejszy i niezapomniany dzień dla kobiety.
No ja nie pamiętam [emoji1]

U mnie dziś rybka i frytki z kapusta :)
Też bym chciała zumbowac hehe ale wydaje mi się że straciłam gdzieś swój rytm hehe

Ojej kapusta i rybka :D
ja mam jeszcze ochote na pulpeciki w sosie pieczarkowym :) pewnie zrobie w czwartek bo jutro obiad u tesciowej :)

Cześć grudniowe mamusie!
Również termin na grudzień -26 :)
Mam już prawie 5 letnie córeczkę :)
Pozdrowionka :)

Witaj i gratulacje :)

Mnie się o pierwsza miesiączkę pytali jak przyjmowali do szpitala przed porodem. A ja do babki nie pamiętam. A ta: jak można nie pamiętać tego dnia, to najważniejszy i niezapomniany dzień dla kobiety.
No ja nie pamiętam [emoji1]

Hehe ja dokladnie tez nie pamietam :) wiec zawsze mowie ze jak mialam ok. 12 lat :)

reklama
Mnie na pierwszej wizycie pytał o ostatniś miesiączke wiadomo hehe :) o leki, ktore biore, czy na cos sie lecze, o poprzednią ciąże, poronienia, kiedy była ostatnia cytologia. Z tym, że ja zmieniłam lekarza i byłam u niego pierwszy raz, więc musiał zapytać o wszystko. Kapusta <3 haha :pOjej nas tez czeka remont kuchni i to generalny ze zmianą mebli, aż się boje...
Daj spokój z tym remontem... U nas miała być tylko wymiana lodówki i mebli a teraz trzeba kuc bo elektryke trzeba nowa położyć bo korki wywala co za tym idzie skrobaniee latanie i malowanie ścian i już poszło zmiana kuchenki na indukcje i piekarnik nowy a ja załamana bo to z 2 tyg bez kuchni :/ no cóż trzeba jakoś przetrwać mąż elektryka się zajmował kiedys to zaraz światełka jakieś Ledy rozłoży. A najlepsze ze myślałam że raz dwa meble stare wynieść nowe wstawić i już hehe

Do góry