reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja też nie mogę patrzeć na mięso odrzuca mnie na sama myśl więc u mnie kasza z warzywami....a co do badan prenatalnych to ja robię usg i testy papa te z krwi bo to z racji wieku się musiałam zapisać

Dziewczyny! Co dzis na obiad? U mnie kasza gryczana z warzywami na parze, piers z indyka, sos pomidorowy i parmezan. Po poludniu wyciane sobie sok z warzyw i owocow. Wieczorem ma zajecia zumby ale nie moge ich teraz prowadzic wiec robie dziewczynom trening funkcjonalny i tylko motywuje one cwicza.
U mnie dziś rybka i frytki z kapusta :)
Też bym chciała zumbowac hehe ale wydaje mi się że straciłam gdzieś swój rytm hehe

Cześć grudniowe mamusie!
Również termin na grudzień -26 :)
Mam już prawie 5 letnie córeczkę :)
Pozdrowionka :)
Witamy w naszym gronie :)

Mam pytanko, o co będzie mnie pytała ginekolog? Bo nie wiem czy mam się jakoś szczególne przygotować na jakieś pytania.
Kiedy był ostatni okres, która to ciąża czy były poronienia i jak się czujesz. Tyle ja pamiętam, ale dziewczyny świeżo po wizycie niech się lepiej wypowiedza :)

reklama
Mam teraz wizytę w piątek na NFZ ale pierwszy raz u tego lekarza więc nie wiem czy będzie robił jakieś usg czy tylko mnie obada i tyle.
A 21 maja mam u takiego gdzie ma pełny sprzęt więc liczę że więcej się dowiem.

A wiecie może kiedy zakładają kartę ciąży? Chyba już powinni zakładać, coś kojarzę że po potwierdzonej becie założyli mi kartę q poprzedniej ciąży.
Karte zakładają jak jest [emoji173]

Do góry