reklama
Martynka_K
Fanka BB :)
Mam pytanko, o co będzie mnie pytała ginekolog? Bo nie wiem czy mam się jakoś szczególne przygotować na jakieś pytania.
Martynka_K
Mnie dzisiaj się mięso obrzydziło... oddała schabowego partnerowi
U mnie dziś rybka i frytki z kapustaDziewczyny! Co dzis na obiad? U mnie kasza gryczana z warzywami na parze, piers z indyka, sos pomidorowy i parmezan. Po poludniu wyciane sobie sok z warzyw i owocow. Wieczorem ma zajecia zumby ale nie moge ich teraz prowadzic wiec robie dziewczynom trening funkcjonalny i tylko motywuje one cwicza.
Też bym chciała zumbowac hehe ale wydaje mi się że straciłam gdzieś swój rytm hehe
A racuchy chyba zrobię na kolacjeU mnie dzis na slodko byly racuchy z jablkami. Mmm zjadlabym spagetti
Jak jeszcze w kuchni da się coś zrobić bo akurat remont zaczynamy robić
martakratka
To pisz potem od razu15:15 już doczekać się nie mogę
Witamy w naszym gronieCześć grudniowe mamusie!
Również termin na grudzień -26
Mam już prawie 5 letnie córeczkę
Pozdrowionka
Kiedy był ostatni okres, która to ciąża czy były poronienia i jak się czujesz. Tyle ja pamiętam, ale dziewczyny świeżo po wizycie niech się lepiej wypowiedzaMam pytanko, o co będzie mnie pytała ginekolog? Bo nie wiem czy mam się jakoś szczególne przygotować na jakieś pytania.
reklama
Karte zakładają jak jest [emoji173]Mam teraz wizytę w piątek na NFZ ale pierwszy raz u tego lekarza więc nie wiem czy będzie robił jakieś usg czy tylko mnie obada i tyle.
A 21 maja mam u takiego gdzie ma pełny sprzęt więc liczę że więcej się dowiem.
A wiecie może kiedy zakładają kartę ciąży? Chyba już powinni zakładać, coś kojarzę że po potwierdzonej becie założyli mi kartę q poprzedniej ciąży.