reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Jesteś w ciąży, w Twoim ciele właśnie tworzy się nowe życie, to jest MEGA atrakcyjne i niesamowite :)!! Głowa do góry :)

Ja np wyglądam jakbym była w 5 miesiącu. Non stop. Przed i Po posiłku. Ale spoko, powinno minąć :)
Mój mąż się śmieje, że będę jak kuleczka i niedługo na spacerach będzie mi łatwiej toczyć się niż chodzić hihi a ja aż nie mogę uwierzyć, że jest tylko jedna fasolka ;)
[emoji4] ja niestety mam nadwagę więc muszę się pilnować tylko moje libido strasznie spadlo....ciezko mi z tym walczyc.

reklama
[emoji4] ja niestety mam nadwagę więc muszę się pilnować tylko moje libido strasznie spadlo....ciezko mi z tym walczyc.

Wiesz, oczywiście, musisz na siebie uważać, ale też nie przesadzaj, jakby nie patrzeć 10-12 kg wzrostu wagi podczas ciąży jest normalne. A na samym początku to po prostu wzdęcia, Twoje ciało wytwarza progesteron, który ma utrzymać fasolkę i pomóc jej rosnąć, ale niestety daje też nam niezłego brzuchola :) Ale coś kosztem czegoś :)

Ajj dziewczyny.. ja chciałabym byc wzdęta, z bolącym krzyżem, z sikaniem co 5 min i pryszczami na twarzy byle dzidzia sie rozwijała..
Jestem z Wami tutaj do czwartku, do usg. No chyba ze nastanie cud

Cześć dziewczyny, z dobrych wieści - wczoraj odebrałam wynik bety i przyrasta ładnie, w zeszły poniedziałek było 798,04 a wynik z wczoraj to 10058,30 :) i udało mi się wcisnąć na jutro do lekarza, to będzie 6tc1dc i mam nadzieję, że również wrócę z dobrymi informacjami :)

Cześć dziewczyny, z dobrych wieści - wczoraj odebrałam wynik bety i przyrasta ładnie, w zeszły poniedziałek było 798,04 a wynik z wczoraj to 10058,30 :) i udało mi się wcisnąć na jutro do lekarza, to będzie 6tc1dc i mam nadzieję, że również wrócę z dobrymi informacjami :)
Ja tez jutro wizytuje :) obysmy obydwie dostaly wspaniale wiesci

reklama
Do góry