reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Jesteś w ciąży, w Twoim ciele właśnie tworzy się nowe życie, to jest MEGA atrakcyjne i niesamowite :)!! Głowa do góry :)

Ja np wyglądam jakbym była w 5 miesiącu. Non stop. Przed i Po posiłku. Ale spoko, powinno minąć :)
Mój mąż się śmieje, że będę jak kuleczka i niedługo na spacerach będzie mi łatwiej toczyć się niż chodzić hihi a ja aż nie mogę uwierzyć, że jest tylko jedna fasolka ;)
[emoji4] ja niestety mam nadwagę więc muszę się pilnować tylko moje libido strasznie spadlo....ciezko mi z tym walczyc.

reklama
[emoji4] ja niestety mam nadwagę więc muszę się pilnować tylko moje libido strasznie spadlo....ciezko mi z tym walczyc.

Wiesz, oczywiście, musisz na siebie uważać, ale też nie przesadzaj, jakby nie patrzeć 10-12 kg wzrostu wagi podczas ciąży jest normalne. A na samym początku to po prostu wzdęcia, Twoje ciało wytwarza progesteron, który ma utrzymać fasolkę i pomóc jej rosnąć, ale niestety daje też nam niezłego brzuchola :) Ale coś kosztem czegoś :)

Ajj dziewczyny.. ja chciałabym byc wzdęta, z bolącym krzyżem, z sikaniem co 5 min i pryszczami na twarzy byle dzidzia sie rozwijała..
Jestem z Wami tutaj do czwartku, do usg. No chyba ze nastanie cud

Cześć dziewczyny, z dobrych wieści - wczoraj odebrałam wynik bety i przyrasta ładnie, w zeszły poniedziałek było 798,04 a wynik z wczoraj to 10058,30 :) i udało mi się wcisnąć na jutro do lekarza, to będzie 6tc1dc i mam nadzieję, że również wrócę z dobrymi informacjami :)

Cześć dziewczyny, z dobrych wieści - wczoraj odebrałam wynik bety i przyrasta ładnie, w zeszły poniedziałek było 798,04 a wynik z wczoraj to 10058,30 :) i udało mi się wcisnąć na jutro do lekarza, to będzie 6tc1dc i mam nadzieję, że również wrócę z dobrymi informacjami :)
Ja tez jutro wizytuje :) obysmy obydwie dostaly wspaniale wiesci

reklama
Do góry