PaniAg
Fanka BB :)
Dziewczyny podziwiam Was że jesteście w ciąży i jeszcze zajmujecie się dzieciaczkami...
Ja jestem w pierwszej ciąży i już od czerwca na L4 głownie ze względu na stresującą pracę (wylądowałam z pracy już kilka na ratunkowym ).
Pomimo że nie czuję się źle to czasami się zastanawiałam czy pogodziłabym opiekę nad dzieckiem / dziećmi i ciąże i o ile wcześniej (początek ciąży) myślę, że dalibyśmy radę o tyle teraz pod koniec - gdzie jest mi coraz ciężej - różnie mogłoby być... choć to pewnie kwestia motywacji - jakby był mus to trzeba by było i już
Ja mam w tym zakresie totalny luz... śpię lub leżakuję dokąd chcę, śniadanie dość często mam już przy łóżku (M mi robi jak wychodzi do pracy ). Ogarniam domek, pranie czasem obiad (czasem wspólnie z M), jakieś spacery... i aż wstyd przy Was pisać, że coraz częściej jestem zmęczona i nic mi się nie chce
Pozdrawiam wszystkie mamusie w ciąży!
Ja w pierwszej ciazy też mialam taki luz. Teraz tez nie jest hakos bardzo zle. Ale jest wiele więcej obowiazkow. Plusy tez są - wiecej ruchu. Bo spacery z dzieckiem.