aga6
Fanka BB :)
W czwartekKiedy masz na nie jechać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W czwartekKiedy masz na nie jechać?
Martenika - który u Ciebie to tydzień i dzień?Ja byłam w LM na usg. Pan powiedział ze widac pęcherzyk 5 mm i za 2 tygodnie będzie zarodek z sercem. Tamten ostatnio tez mi kazal przyjść za 2 tyg na serce ale zdawalo mi sie ze mówił ze jest zarodek. A z tego co ten mówił zrozumiałam ze zarodek jest wtedy jak bije serce. Także czekam. [emoji52]
Po 6000podobno zwalniaAga przykro mi. Zakładam ze pójdziesz jeszcze z tym wynikiem do lekarza. A z drugiej strony nie wiem ale w ktoryms momencie beta zwalnia moze to właśnie ten?
A ktory tydz jestes? Ja w poprzedniej ciazy w 11 tyg uslyszalm bicie dopiero.Ja byłam w LM na usg. Pan powiedział ze widac pęcherzyk 5 mm i za 2 tygodnie będzie zarodek z sercem. Tamten ostatnio tez mi kazal przyjść za 2 tyg na serce ale zdawalo mi sie ze mówił ze jest zarodek. A z tego co ten mówił zrozumiałam ze zarodek jest wtedy jak bije serce. Także czekam. [emoji52]
Bardzo mi przykro kochana.... strasznie ci współczuje....Nic z tego. Przyrost o 50 jednostek w 72 h.
Od 1000-6000 wynik podwaja sie co 3 dni, a pozyzej 6000 co 4 dni i wiecej. Tak zrozumialam mojego gina.Po 6000podobno zwalnia
Po 6000podobno zwalnia
Wg om 6t2dMartenika - który u Ciebie to tydzień i dzień?
No to za 2 tyg na 100% bedziesz widzieć serduszko. Przypuszczam, że teraz już jest, ale niewidoczne dla usg, albo maluszek się schował i dlatego nie widaćWg om 6t2d