Dagaa11
Fanka BB :)
Czekamy razem z Tobą :* bedzie dobrze, badz dobrej mysli :*Tak sie stresuje tą beta ze meza po wynik wyslalam..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy razem z Tobą :* bedzie dobrze, badz dobrej mysli :*Tak sie stresuje tą beta ze meza po wynik wyslalam..
Tak sie stresuje tą beta ze meza po wynik wyslalam..
Kurcze - nie wiem co powiedzieć... W grudniu byłam w tej samej sytuacji i dobrze wiem co czujesz...Nic z tego. Przyrost o 50 jednostek w 72 h.
Moja gin kazala mi jeszcze na usg przyjechac.. ale to juz nadziei nie dajeKurcze - nie wiem co powiedzieć... W grudniu byłam w tej samej sytuacji i dobrze wiem co czujesz...
Kiedy masz na nie jechać?Moja gin kazala mi jeszcze na usg przyjechac.. ale to juz nadziei nie daje
Aga przykro mi. Zakładam ze pójdziesz jeszcze z tym wynikiem do lekarza. A z drugiej strony nie wiem ale w ktoryms momencie beta zwalnia moze to właśnie ten?Nic z tego. Przyrost o 50 jednostek w 72 h.
Moja gin kazala mi jeszcze na usg przyjechac.. ale to juz nadziei nie daje