reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny ale mam doła..Moja wymarzona córeczka dziś okazała się być synkiem...siusior jednak wyrósł:(
Muszę to przegryzc..
Wiadomo,że najważniejsze jest żeby dzidziuś był zdrowy ale jednak jestem zawiedziona płcią:(
:hmm::hmm::hmm:
Rozczarowanie minie, na pewno z momentem pojawienia sie synusia na swiat [emoji4]
Rozumiem, ze cory nie masz? [emoji6]

reklama
Mamy kochane, jest coś takiego jak ciążowy stój kąpielowy poza tankini? Jak tak to gdzie w necie znajdę? Przeszukałam internety i nic :(

Hej dziewczyny ja właśnie wracam ze szpitala. Mąż dzisiaj wylądował odrazu z przychodni i nic nie miał przy sobie a że ja na półwyspie z synkiem to musiałam kombinować żeby dojechać do Trójmiasta (nie mamy auta) więc akurat bratowa była ze swoimi dziećmi to się z nimi w jedną stronę zabrałam. Ogarnęłam w locie jeszcze kota w domu (mieszkamy w bloku) i leciałam do męża do szpitala. Ma przepukline i już dzisiaj mieli go kroić ale lekarzowi udało się częściowo wsadzić chyba jelita spowrotem. Jak od niego wychodzilam to jeszcze nie było wiadomo czy jeszcze może dzisiaj czy jutro będzie ta operacja. Trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko przebiegło bezproblemowo !!!
Dużo zdrowia dla męża.

Hej! Szczerze mówiąc te upały mnie wykańczają. Jestem dosłownie bez siły. Do tego boli mnie od czasu do czasu brzuch i męczyła mnie ostatnio przez trzy dni biegunka :(
Jutro mam prenatalne i mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.
Facetowi dałam ultimatum, że albo zejdzie z tonu i się uspokoi albo zostaną mu alimenty lub całkowite pozbawienie praw rodzicielskich i się uspokoił. Zobaczymy na jak długo.
I bardzo dobrze..czasami trzeba facetem wstrzasnac, zeby wiedzial jakie mogą nyc konsekwencje. Tylko Ty teraz myśl o sobie kochana i o dzidziusii[emoji173]
Dziewczyny ale mam doła..Moja wymarzona córeczka dziś okazała się być synkiem...siusior jednak wyrósł:(
Muszę to przegryzc..
Wiadomo,że najważniejsze jest żeby dzidziuś był zdrowy ale jednak jestem zawiedziona płcią:(
:hmm::hmm::hmm:
O niee!!!!! Jak to!!! Ale numer[emoji33] najważniejsze ze synuś zdrowy kochana, ale rozumiem rozczarowanie ja bym sie tez rozczarowala gdyby moj Endrju sie okazał jednak pipcią.
Hej dziewczyny ja właśnie wracam ze szpitala. Mąż dzisiaj wylądował odrazu z przychodni i nic nie miał przy sobie a że ja na półwyspie z synkiem to musiałam kombinować żeby dojechać do Trójmiasta (nie mamy auta) więc akurat bratowa była ze swoimi dziećmi to się z nimi w jedną stronę zabrałam. Ogarnęłam w locie jeszcze kota w domu (mieszkamy w bloku) i leciałam do męża do szpitala. Ma przepukline i już dzisiaj mieli go kroić ale lekarzowi udało się częściowo wsadzić chyba jelita spowrotem. Jak od niego wychodzilam to jeszcze nie było wiadomo czy jeszcze może dzisiaj czy jutro będzie ta operacja. Trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko przebiegło bezproblemowo !!!
Nie stresuj sie, to nie jakas skomplikowana mega operacja. Wsadza zawartosc z powrotem do jamy brzusznej i założą taką siatkę, ktora będzie miala za zadanie nie dopuścić do ponownego wyjscia jelit. Po tym 6 tygodni bez wysiłku niestety ale jak urodzisz to Ci się przyda pomoc a mężu będzie mógł nawet ciężary podnosić.

Patka ekstra!
Ja mialam majty z wysokim stanem 2 miesiące po Kubie i zwykła górę w Chorwacji. Czulam sie dobrze bo moj brzuch po ciążach to jedną wielka masakra. Musisz zobaczyć w czym bedziesz sie dobrze czuć.

reklama
Wszystko zalezy jak sie w takim bedziesz czula ;)
Alez Ci zazdroszcze tej Albani [emoji7]
Tak myślę że chyba kupię tankini jak będę chciała się moczyć i do tego wezmę zwykły strój z zeszłego roku do opalania, najwyżej owine brzuch pareo.

No tam mnie jeszcze nie było :D mam nadzieję, że przetrwał lot i że będzie fajnie :D

Do góry