reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
U mnie dziewczyny słabo to widzę odebrałam wynik bety z piątku i jest niecałe 30 a to był 4t 2 dzień wydaje mi się ze mało. Jutro zrobię jeszcze raz
Powtórz i nie denerwuj się na zapas! Trzymam kciuki bardzo mocno ✊✊✊

Ale klikacie :eek:.
Witam nowe koleżanki :)

Dziewczyny, tak na przyszłość bo już czuje jaki stres będzie po wizytowaniu ;) Nie porównujcie proszę z innymi bo każda z nas jest inna i wystarczy inny dzień owulacji i inny zagnieżdżenia i już ciąża przebiega inaczej. Nakręcamy się i denerwujemy często niepotrzebnie. Pojawienie się serduszka to też indywidualna sprawa. U jednej będzie w 5t4d a u niektórych w 6t2d mimo tego samego dnia ostatniej @. Także spokój tylko nam pomoże! Za wszystkie trzymam kciuki i wiem, że każda z nas jest bardzo niecierpliwa, ale prędzej czy później zobaczymy upragnione serduszko! :)

Dziewczyny, widze ze dzisiaj wiekszosc stresuje sie na maksa wizytami i wynikami! Pamietsjcie, ze stres niekorzystnie wplywa na nasze kropki. Musimy przynajmniej postarac sie opanowac. I mowie to ja- naczelna panikara :D tez sie boje co jutro zobacze na usg, ale musimy wyluzowac :*
Dagaa - a o której masz jutro tą wizytę?

Dziewczyny czy któraś dostała skierowanie na badania te ciążowe bez akcji serca? Bo właśnie się dowiedziałam w luxmedzie ze skierowanie dostanę jak będzie serduszko oni nazywają to ciąża żywa. Ale chyba progesteron zrobię prywatnie. U mnie aktualnie zero objawów. To mnie martwi.
Hah mi w lm dal gosciu karte ciazy bez bety, testu.. po badaniu ginekologicznym na fotelu -.-

reklama
Do góry