reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
U mnie dziewczyny słabo to widzę odebrałam wynik bety z piątku i jest niecałe 30 a to był 4t 2 dzień wydaje mi się ze mało. Jutro zrobię jeszcze raz
Powtórz i nie denerwuj się na zapas! Trzymam kciuki bardzo mocno ✊✊✊

Ale klikacie :eek:.
Witam nowe koleżanki :)

Dziewczyny, tak na przyszłość bo już czuje jaki stres będzie po wizytowaniu ;) Nie porównujcie proszę z innymi bo każda z nas jest inna i wystarczy inny dzień owulacji i inny zagnieżdżenia i już ciąża przebiega inaczej. Nakręcamy się i denerwujemy często niepotrzebnie. Pojawienie się serduszka to też indywidualna sprawa. U jednej będzie w 5t4d a u niektórych w 6t2d mimo tego samego dnia ostatniej @. Także spokój tylko nam pomoże! Za wszystkie trzymam kciuki i wiem, że każda z nas jest bardzo niecierpliwa, ale prędzej czy później zobaczymy upragnione serduszko! :)

Dziewczyny, widze ze dzisiaj wiekszosc stresuje sie na maksa wizytami i wynikami! Pamietsjcie, ze stres niekorzystnie wplywa na nasze kropki. Musimy przynajmniej postarac sie opanowac. I mowie to ja- naczelna panikara :D tez sie boje co jutro zobacze na usg, ale musimy wyluzowac :*
Dagaa - a o której masz jutro tą wizytę?

Dziewczyny czy któraś dostała skierowanie na badania te ciążowe bez akcji serca? Bo właśnie się dowiedziałam w luxmedzie ze skierowanie dostanę jak będzie serduszko oni nazywają to ciąża żywa. Ale chyba progesteron zrobię prywatnie. U mnie aktualnie zero objawów. To mnie martwi.
Hah mi w lm dal gosciu karte ciazy bez bety, testu.. po badaniu ginekologicznym na fotelu -.-

reklama
Do góry