Mnie tez przeniesiono wizyte z 21.04 na 18.04 i juz mi główka oracuje na maksa.....A do mnie właśnie napisała moja gin i przeniosła mi wizytę na 21.04. Kurde - nie chciałam iść tak szybko... wrrr. To bedzie 5t 6d - myślicie że coś zobaczy?
reklama
martakratka
Fanka BB :)
A robiłaś wcześniej już - czy to pierwsze badanie?U mnie dziewczyny słabo to widzę odebrałam wynik bety z piątku i jest niecałe 30 a to był 4t 2 dzień wydaje mi się ze mało. Jutro zrobię jeszcze raz
Dagaa11
Pamietaj, ze jeden wynik o niczym nie swiadczy. Wszystko zalezy kiedy byla owu i zagniezdzenie. Koniecznir powtorz bete po 24godz i sprawdz przyrost. Trzymam kciuki :*U mnie dziewczyny słabo to widzę odebrałam wynik bety z piątku i jest niecałe 30 a to był 4t 2 dzień wydaje mi się ze mało. Jutro zrobię jeszcze raz
10.45 to bedzie to takie dla mnie niepewneBędzie, będzie To od razu dawaj znać po. A o której masz tą wizytę?
martakratka
A który to u Ciebie tc i d ?Mnie tez przeniesiono wizyte z 21.04 na 18.04 i juz mi główka oracuje na maksa.....
Dagaa11
Dziewczyny, widze ze dzisiaj wiekszosc stresuje sie na maksa wizytami i wynikami! Pamietsjcie, ze stres niekorzystnie wplywa na nasze kropki. Musimy przynajmniej postarac sie opanowac. I mowie to ja- naczelna panikara tez sie boje co jutro zobacze na usg, ale musimy wyluzowac :*
motylkowelove
Ja w 5t+0 widziałam pęcherzyk zarodek i ciałko [emoji4] no i pójdę w piątek albo w niedzielę to będzie albo 6 albo 6t+2
Bo dzisiaj 5t+3 , ogólnie to zależy od owulacji ja miałam potwierdzona zE 12dc [emoji4]
Bo dzisiaj 5t+3 , ogólnie to zależy od owulacji ja miałam potwierdzona zE 12dc [emoji4]
Anet29
A do mnie właśnie napisała moja gin i przeniosła mi wizytę na 21.04. Kurde - nie chciałam iść tak szybko... wrrr. To bedzie 5t 6d - myślicie że coś zobaczy?
Witam nowe grudnioweczki i gratuluje dwoch kreseczek
Jak patrzylam po innych forach na zdjecia to widzialam ze juz przed 5 t bylo widac zarodek chyba wszystko zalezy kiedy byla owu no i od sprzetu oczywiscie tez
Bedzie to 6t 6d i mam nadzieje na serduszkoA który to u Ciebie tc i d ?
reklama
patuśka
Czesc Wiktorka, w ogole zaczne od tego ze kojarze Cie ze staraczek, ale jak dolaczylas to kurcze mialam nawal pracy i sie nie przywitalam wiec sie witam z opoznieniemU mnie dziewczyny słabo to widzę odebrałam wynik bety z piątku i jest niecałe 30 a to był 4t 2 dzień wydaje mi się ze mało. Jutro zrobię jeszcze raz
Masz moze na wynikach badan przedzialy od-do dla danego tyg ciazy? Mysle ze jest ok, tylko przyrost warto by bylo zrobic. Jak rosnie to nie ma co sie moze niskimi wartosciami przejmowac na zapas