reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
U mnie dziewczyny słabo to widzę odebrałam wynik bety z piątku i jest niecałe 30 a to był 4t 2 dzień wydaje mi się ze mało. Jutro zrobię jeszcze raz
Pamietaj, ze jeden wynik o niczym nie swiadczy. Wszystko zalezy kiedy byla owu i zagniezdzenie. Koniecznir powtorz bete po 24godz i sprawdz przyrost. Trzymam kciuki :*

Ja w 5t+0 widziałam pęcherzyk zarodek i ciałko [emoji4] no i pójdę w piątek albo w niedzielę to będzie albo 6 albo 6t+2
Bo dzisiaj 5t+3 , ogólnie to zależy od owulacji ja miałam potwierdzona zE 12dc [emoji4]

A do mnie właśnie napisała moja gin i przeniosła mi wizytę na 21.04. Kurde - nie chciałam iść tak szybko... wrrr. To bedzie 5t 6d - myślicie że coś zobaczy?

Witam nowe grudnioweczki ;) i gratuluje dwoch kreseczek :)
Jak patrzylam po innych forach na zdjecia to widzialam ze juz przed 5 t bylo widac zarodek :) chyba wszystko zalezy kiedy byla owu no i od sprzetu oczywiscie tez :)

reklama
U mnie dziewczyny słabo to widzę odebrałam wynik bety z piątku i jest niecałe 30 a to był 4t 2 dzień wydaje mi się ze mało. Jutro zrobię jeszcze raz
Czesc Wiktorka, w ogole zaczne od tego ze kojarze Cie ze staraczek, ale jak dolaczylas to kurcze mialam nawal pracy i sie nie przywitalam :) :) wiec sie witam z opoznieniem

Masz moze na wynikach badan przedzialy od-do dla danego tyg ciazy? Mysle ze jest ok, tylko przyrost warto by bylo zrobic. Jak rosnie to nie ma co sie moze niskimi wartosciami przejmowac na zapas

Do góry