reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
U mnie dziewczyny słabo to widzę odebrałam wynik bety z piątku i jest niecałe 30 a to był 4t 2 dzień wydaje mi się ze mało. Jutro zrobię jeszcze raz
Pamietaj, ze jeden wynik o niczym nie swiadczy. Wszystko zalezy kiedy byla owu i zagniezdzenie. Koniecznir powtorz bete po 24godz i sprawdz przyrost. Trzymam kciuki :*

Ja w 5t+0 widziałam pęcherzyk zarodek i ciałko [emoji4] no i pójdę w piątek albo w niedzielę to będzie albo 6 albo 6t+2
Bo dzisiaj 5t+3 , ogólnie to zależy od owulacji ja miałam potwierdzona zE 12dc [emoji4]

A do mnie właśnie napisała moja gin i przeniosła mi wizytę na 21.04. Kurde - nie chciałam iść tak szybko... wrrr. To bedzie 5t 6d - myślicie że coś zobaczy?

Witam nowe grudnioweczki ;) i gratuluje dwoch kreseczek :)
Jak patrzylam po innych forach na zdjecia to widzialam ze juz przed 5 t bylo widac zarodek :) chyba wszystko zalezy kiedy byla owu no i od sprzetu oczywiscie tez :)

reklama
U mnie dziewczyny słabo to widzę odebrałam wynik bety z piątku i jest niecałe 30 a to był 4t 2 dzień wydaje mi się ze mało. Jutro zrobię jeszcze raz
Czesc Wiktorka, w ogole zaczne od tego ze kojarze Cie ze staraczek, ale jak dolaczylas to kurcze mialam nawal pracy i sie nie przywitalam :) :) wiec sie witam z opoznieniem

Masz moze na wynikach badan przedzialy od-do dla danego tyg ciazy? Mysle ze jest ok, tylko przyrost warto by bylo zrobic. Jak rosnie to nie ma co sie moze niskimi wartosciami przejmowac na zapas

Do góry