motylkowelove
Fanka BB :)
Też mnie to dziwi ze napisali taka notke przy takim wyniku ... sama bym się glowila . A z usg wszystko ok ? Przyziernosc itd ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mnie to dziwi ze napisali taka notke przy takim wyniku ... sama bym się glowila . A z usg wszystko ok ? Przyziernosc itd ?
Noo śliczny jest [emoji14] tez sie troche jeszcze boje, ale stwierdzilam, ze musimy powoli kompletowac wyorawke, bo nie mam zupelnie nic i nikt mi nic nie da...Takie mówienie ze urodzi Pani chore dziecko po takim wyniku to głupota lekarza bo to wcale nie jest zl y wynik ale pewnie mają jakieś swoje wytyczne ze tak napisali żeby może lepiej sie upewnić [emoji4]
Dagaa jaki cudowny !!! Mi się takie podobają bardzo
Ja póki co jeszcze nie szaleje z zakupami jeszcze czekam [emoji4]
Tak, wszystko było ok. Przezierność wynosiła 1,7 mm, kość nosowa była obecna. Zastanawia mnie to niesamowicie, przeczytałam już cały internet ale niczego sensownego się nie dowiedziałam. Pewnie po prostu zrobimy te badania dla świętego spokoju. Szkoda tylko, że koszt jest taki duży no ale, spokój najważniejszy.
To ja mysle ze bedzie wszystko dobrze [emoji4] Ale tak jak mówisz jak ktoś zasieje ziarno niepewności to potem się myśli ciągleTak, wszystko było ok. Przezierność wynosiła 1,7 mm, kość nosowa była obecna. Zastanawia mnie to niesamowicie, przeczytałam już cały internet ale niczego sensownego się nie dowiedziałam. Pewnie po prostu zrobimy te badania dla świętego spokoju. Szkoda tylko, że koszt jest taki duży no ale, spokój najważniejszy.
Hehe ja nie ale moja siostra za to robi ciociowe zakupy [emoji23] kurczę ja jestem pewna ze Julka Ale tez tak bym chciała mieć to udokumentowane jak to sie mówi [emoji23]Noo śliczny jest [emoji14] tez sie troche jeszcze boje, ale stwierdzilam, ze musimy powoli kompletowac wyorawke, bo nie mam zupelnie nic i nikt mi nic nie da...
Balam sie tez tego rozu, ale trudno, najwyzej bede sie martwic po kolejnym usg [emoji14]
Hejka, ja robiłam badanie Panorama wogole jeszcze przed testem PAPPA i usg genetycznym, mój lekarz nie widział żadnych problemów ale zasugerował Panoramę na zasadzie „jest takie badanie, jak Państwo mają możliwość to myślę, że zawsze warto je robić”. My wybraliśmy pakiet rozszerzony w Synevo, on wykrywa także różne mikrodelecje, które są niezależne od wieku kobiety. Generalnie z tego co się dowiedziałam na teście PAPPA, lekarze w Polsce zalecają Panoramę dopiero gdy w tych podstawowych badaniach wyjdzie coś niepokojącego, a na przykład w USA praktyka jest odmienna i test Panorama jest polecany właściwie wszystkim kobietom spodziewającym się dziecka, niezależnie od wyników PAPPA. Także z mojej perspektywy powiem Ci, że jeśli możesz, to warto go wykonać - pewność, którą zyskasz jest bezcenna
Hm szukaj moze na Internecie gdzieś .Laski a wiecie może gdzie dopadnie tańszego Szumisia niż za 279zl??