reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

No to u mnie w Szczecinie prywatnie 300 zł.
Screenshot_20180702-195008.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180702-195008.jpg
    Screenshot_20180702-195008.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 213
reklama
Ja za wizytę z usg płacę 150 zł, wcześniej płaciłam 140, ale ciążowe mają swoje stawki. Natomiast za usg połówkowe 3d/4d będę płacić 280 zł.

W zeszłym tygodniu moja siostra urodziła synka, mojego chrześniaka :) Chciałam rodzić w tym samym szpitalu, bo jest wyremontowany i personel bardzo miły i opiekuńczy. Jednak co się okazało jest jeden ogromny minus! Ojciec dziecka nie może wchodzić na salę poporodową, a dziecko może zobaczyć z sali ogólnej.. przez szybę! Szpital przyjazny niemowlakom, rozumiem.. fajnie, że na sale nie pchają się tłumy obcych ludzi co chcą zobaczyć niemowlaka. Ale żeby kobieta po porodzie była zdana tylko na siebie i nie miała możliwości, żeby mąż z nią posiedział i wziął w ręce ich dziecko to dla mnie paranoja!
Nie mam doświadczenia w szpitalach, powiedzcie mi proszę czy to normalne? Spotkałyście się z czymś takim? Nie wyobrażam sobie, że mąż nie będzie mógł mnie wspierać przez te kilka dni po porodzie :/

Tak bylo w jednym szpitalu kiedy rodzila moja mama siostre jakies 18 lat temu :) ja rodzilam w tym samym szpitalu i maz spokojnie juz mogl wejsc jeden lekarz nie patrzyl na to fajnie od noworodkow i strasznie sie czepial, ale meza nawet wpuscili na sale gdzie rodzilam jak jeszcze odpoczywalam po porodzie i lekarz odrazu dziecko na rece mu dal :) drugi porod mialam w innym szpitalu tam bez problemu wpuszczaja wszystkich :) i meza wpuscili jak jeszcze mnie szyli tak samo dziecko odrazu dostal na rece.

Dziewczyny a zapisujecie sie na usg 4d?bo ja wlasnie zastanawiam sie w którym tyg. iść. W poprzedniej ciazy bylam na 3d i super pamiątka.

Dziewczyny a zapisujecie sie na usg 4d?bo ja wlasnie zastanawiam sie w którym tyg. iść. W poprzedniej ciazy bylam na 3d i super pamiątka.

U mnie pisze 3d/4d wiec moze puszcza chwilke tak chwilke tak :) jak mi sie uda zapisac to wtedy zobacze :D
Ja bardzo zaluje ze w pierwszej ciazy nie poszlam na 3d bo nie mam ani jednego zdjecia :(

Ja juz leżę z wrazenia i emocji które już opadly zaraz zasne pewnie[emoji23] mężu taki wniebowziety ze nadskakuje mi z każdej strony[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] kochany. Spelnia sie Jego marzenie i tak bardzo widać ze się cieszy. Juz pewnie mnie nie wkurzy nigdy[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry