reklama
MamaXTrzy
Fanka BB :)
Niby tanio ale jak na to miasto to i tak duzo. Szczególnie ze nawet podwórka nie ma i pelno zuli dookolaTo tanio. Tylko u mnie takie masakralne ceny chca
natka100
U nas w olsztynie teraz za 1600to 2 pokojowego sie nie wynajmieWlasnie jak ogladalam to za glowe sie zlapalam jakie ceny w GL za wynajem. Ciągle patrze bo jak sie cod trafi to bierzemy ale max do 1600 i tez potrzebuje takie duże. Minimum 3 pokoje póki co. Juz patrzalam na Knurow albo Zabrze. Ale moze jeszcze się cos w GL trafi
katkut3070
Wracając do problemów z myśleniem, właśnie trzy razy próbowałam zrobić sobie zdjęcie kalkulatorem
MamaXTrzy
A ja prawie, na szczęście prawie przypalilam kotlety[emoji23]Wracając do problemów z myśleniem, właśnie trzy razy próbowałam zrobić sobie zdjęcie kalkulatorem
Sabi32
No to Majka musialaby sie nazywac coca-cola
@MamaXTrzy sprawdzaj dziennie na olx, mozna trafic okazje, ja tak swoje wlasnie znalazlam.
Doła mam dzis, plakac mi sie chce...M jeszcze w pracy, juz mu marudzilam 2 godz temu, ze chce sie przytulic buu
@MamaXTrzy sprawdzaj dziennie na olx, mozna trafic okazje, ja tak swoje wlasnie znalazlam.
Doła mam dzis, plakac mi sie chce...M jeszcze w pracy, juz mu marudzilam 2 godz temu, ze chce sie przytulic buu
motylkowelove
Współczuję kosztów mieszkań wysokie bardzo :/ ja w domku u siebie od grudnia byly koszty budowy a samo utrzymanie to nie ma źle bo wszystko energooszczędne a nas 2 to tez nie zużywamy wiele
To wyobraź sobie że mój mąż odnalazł w sobie uspione natchnienie pisarskie. Siedzi i łupie w klawiaturę jakąś książkę fantasy.No to Majka musialaby sie nazywac coca-cola
Umieram.
Śpi, pracuje i pisze.
No i młodego że szkoły odbiera /prowadzi.
Już mu powiedziałam że może byśmy coś razem porobili albo chociaż by coś w domu pomógł zrobić to usłyszałam że jeszcze dzisiaj idzie do pracy a przecież jutro już ma weekend to wtedy nadrobi.... Jaaaasneee tu mi jedzie traktor a pod tą powieka pociąg....
reklama
natka100
Prawdziwy pisarzTo wyobraź sobie że mój mąż odnalazł w sobie uspione natchnienie pisarskie. Siedzi i łupie w klawiaturę jakąś książkę fantasy.
Umieram.
Śpi, pracuje i pisze.
No i młodego że szkoły odbiera /prowadzi.
Już mu powiedziałam że może byśmy coś razem porobili albo chociaż by coś w domu pomógł zrobić to usłyszałam że jeszcze dzisiaj idzie do pracy a przecież jutro już ma weekend to wtedy nadrobi.... Jaaaasneee tu mi jedzie traktor a pod tą powieka pociąg....