reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Haha super gra, jako ze platki lubie najbardziej a te czeko muszelki to jiz w ogole, koniecznie w oryginale, zatem Chocapic :D big daddy zajebiste:D kurna juz sobie wyobrazilam jak za nim latam i wolam Chocapic:D

reklama
Wlasnie jak ogladalam to za glowe sie zlapalam jakie ceny w GL za wynajem. Ciągle patrze bo jak sie cod trafi to bierzemy ale max do 1600 i tez potrzebuje takie duże. Minimum 3 pokoje póki co. Juz patrzalam na Knurow albo Zabrze. Ale moze jeszcze się cos w GL trafi
U nas w olsztynie teraz za 1600to 2 pokojowego sie nie wynajmie

No to Majka musialaby sie nazywac coca-cola ;)

@MamaXTrzy sprawdzaj dziennie na olx, mozna trafic okazje, ja tak swoje wlasnie znalazlam.

Doła mam dzis, plakac mi sie chce...M jeszcze w pracy, juz mu marudzilam 2 godz temu, ze chce sie przytulic :eek: buu

Współczuję kosztów mieszkań wysokie bardzo :/ ja w domku u siebie od grudnia byly koszty budowy a samo utrzymanie to nie ma źle bo wszystko energooszczędne a nas 2 to tez nie zużywamy wiele

No to Majka musialaby sie nazywac coca-cola ;)

@MamaXTrzy sprawdzaj dziennie na olx, mozna trafic okazje, ja tak swoje wlasnie znalazlam.

Doła mam dzis, plakac mi sie chce...M jeszcze w pracy, juz mu marudzilam 2 godz temu, ze chce sie przytulic :eek: buu
To wyobraź sobie że mój mąż odnalazł w sobie uspione natchnienie pisarskie. Siedzi i łupie w klawiaturę jakąś książkę fantasy.
Umieram.
Śpi, pracuje i pisze.
No i młodego że szkoły odbiera /prowadzi.
Już mu powiedziałam że może byśmy coś razem porobili albo chociaż by coś w domu pomógł zrobić to usłyszałam że jeszcze dzisiaj idzie do pracy a przecież jutro już ma weekend to wtedy nadrobi.... Jaaaasneee tu mi jedzie traktor a pod tą powieka pociąg....

reklama
To wyobraź sobie że mój mąż odnalazł w sobie uspione natchnienie pisarskie. Siedzi i łupie w klawiaturę jakąś książkę fantasy.
Umieram.
Śpi, pracuje i pisze.
No i młodego że szkoły odbiera /prowadzi.
Już mu powiedziałam że może byśmy coś razem porobili albo chociaż by coś w domu pomógł zrobić to usłyszałam że jeszcze dzisiaj idzie do pracy a przecież jutro już ma weekend to wtedy nadrobi.... Jaaaasneee tu mi jedzie traktor a pod tą powieka pociąg....
Prawdziwy pisarz

Do góry