natka100
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dam znac jak przyjdzie nt jakosci. Jezeli w ogole dojdzie [emoji3]Widzialam te kocyki i tez mam ochote taki sprawic dzidzi
Dojdzie a jak nie, to zwroca Ci pieniazki jak okres dostawy minie.Dam znac jak przyjdzie nt jakosci. Jezeli w ogole dojdzie [emoji3]
A oplaca sie szyc jak to 30 pare zł kosztuje.Dojdzie a jak nie, to zwroca Ci pieniazki jak okres dostawy minie.
A jakosc mozna czesto podpatrzec w opiniach innych, wstawiaja fotki tego co przyszlo.
@natka100 wlasnie o tym tez mysle, z drugiej strony mysle tez jakbym cos takiego uszyla z takiej dzianinki szlafrokowej i z boku na takie guziczki..musze pomyśleć
Piękna ale niestety na Ali tylko są małe rozmiary bo nawet te ich xxxxl to jest jakiś 44 rozmiar i krótkie. Mogę sobie tylko popatrzeć.Link do: Интернет-магазин Лето ремень с цветочным принтом в горошек Boho богемное пляжное платье 2018 Для женщин сарафан сексуальный Повседневное свободные роковой Макси Винтаж платье | Aliexpress для мобильных . Dzisiaj mi przyszła czerwona jest cudna jeszcze jedna zamowilam niebieska. W Polsce takie same za ponad 100 zł
Ja zamowilam m i jest luźna . i na brzuch wejdziePiękna ale niestety na Ali tylko są małe rozmiary bo nawet te ich xxxxl to jest jakiś 44 rozmiar i krótkie. Mogę sobie tylko popatrzeć.