Przez jaki poród? Ciężki czy cesarke?Tak apropo porodu to chciałam rodzic naturalnie i mam ogromną nadzieję że będę miała taką możliwość i że tym razem się uda bo nikt nie mówi nam przed cc że przez taki poród dzieci dostają wylewu krwi do mózgu bardzo często i powstają krwiaki.
reklama
lucalew
Fanka BB :)
Hehe dziewczyny ale Wasi mężowie czy faceci nie zaglądają Wam między nogi przy porodzie tylko są obok :-)Mój nie chce słyszeć o tym, że nie będzie go na porodowce. Dostałam długi monolog od niego na ten temat i w sumie niech sobie tam będzie a jeśli później ciężko mu będzie spojrzeć mi między nogi to go wylecze chochla w ciemiaczko.
Już mu kilka razy mówiłam że to może być kiepski pomysł przez wzgląd na nasze późniejsze życie seksualne. Zaprzecza. Nie wie co mówi. Przekona się w grudniu [emoji23]
Ja w nocy jeść nie wstaje ale muszę pójść spać najedzona bo inaczej rano mdlosci zanim zdążę ubrać stanik.
Czytałam artykuł o kobietach w uk które miały robione usg w 16tc I było 100% że chłopak a w 20tc okazywało się że jednak panienka.... No nic, dostanę potwierdzenie płci może 16 lipca.... Ale siusiaka na usg ostatnim był aż zbyt dokładnie widoczny, żeby mieć nadzieję że to panna jednak z wyjątkowo duża lechtaczke [emoji28]
lucalew
Ja już nie dałam rady i na l4 jestem id zeszlej środy.Tak 17go sierpnia juz chce miec urlop, dwa tygodnie urlopu i od wrzesnia l4 [emoji3]
lucalew
Podczas cesarskiego cięcia.Przez jaki poród? Ciężki czy cesarke?
motylkowelove
Witam pierwszy raz na nocnym głodzie xD mala się upomniala malz poszedł robić płatki z mlekiem ... koniec świata jesc o tej porze [emoji23]
natka100
Ja rodzilam naturalnie i urodzil sie. Z krwiakiem.Tak apropo porodu to chciałam rodzic naturalnie i mam ogromną nadzieję że będę miała taką możliwość i że tym razem się uda bo nikt nie mówi nam przed cc że przez taki poród dzieci dostają wylewu krwi do mózgu bardzo często i powstają krwiaki.
Kacprysiowo
Moderatorka
Karols jak na wizycie??
Zuzanka1402
Do mnie też przyszli już robić cc to się tak spreżyłam, że sama urodziłam... [emoji23]Tak apropo porodu to chciałam rodzic naturalnie i mam ogromną nadzieję że będę miała taką możliwość i że tym razem się uda bo nikt nie mówi nam przed cc że przez taki poród dzieci dostają wylewu krwi do mózgu bardzo często i powstają krwiaki.
Zuzanka1402
Mój coś tam widział, ale nie przeraziło go...Hehe dziewczyny ale Wasi mężowie czy faceci nie zaglądają Wam między nogi przy porodzie tylko są obok :-)
reklama
MamaXTrzy
Zaglądają [emoji53] u mnie przy chlopakach byly byl przy porodzie. Teraz moj mężu nie chce bo mówi ze woli nie widziec ze woli moje krocze zapamietac w normalnym wydaniu a nie z krwią i innymi obrzydlistwami [emoji16][emoji23] ja Go nie namawiam bo wiem ze u mnie pewnie szybko pójdzie jak z drugim porodemHehe dziewczyny ale Wasi mężowie czy faceci nie zaglądają Wam między nogi przy porodzie tylko są obok :-)