reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Tak apropo porodu to chciałam rodzic naturalnie i mam ogromną nadzieję że będę miała taką możliwość i że tym razem się uda bo nikt nie mówi nam przed cc że przez taki poród dzieci dostają wylewu krwi do mózgu bardzo często i powstają krwiaki.
Przez jaki poród? Ciężki czy cesarke?

reklama
Mój nie chce słyszeć o tym, że nie będzie go na porodowce. Dostałam długi monolog od niego na ten temat i w sumie niech sobie tam będzie a jeśli później ciężko mu będzie spojrzeć mi między nogi to go wylecze chochla w ciemiaczko.
Już mu kilka razy mówiłam że to może być kiepski pomysł przez wzgląd na nasze późniejsze życie seksualne. Zaprzecza. Nie wie co mówi. Przekona się w grudniu [emoji23]

Ja w nocy jeść nie wstaje ale muszę pójść spać najedzona bo inaczej rano mdlosci zanim zdążę ubrać stanik :D.

Czytałam artykuł o kobietach w uk które miały robione usg w 16tc I było 100% że chłopak a w 20tc okazywało się że jednak panienka.... No nic, dostanę potwierdzenie płci może 16 lipca.... Ale siusiaka na usg ostatnim był aż zbyt dokładnie widoczny, żeby mieć nadzieję że to panna jednak z wyjątkowo duża lechtaczke [emoji28]
Hehe dziewczyny ale Wasi mężowie czy faceci nie zaglądają Wam między nogi przy porodzie tylko są obok :-)

Tak apropo porodu to chciałam rodzic naturalnie i mam ogromną nadzieję że będę miała taką możliwość i że tym razem się uda bo nikt nie mówi nam przed cc że przez taki poród dzieci dostają wylewu krwi do mózgu bardzo często i powstają krwiaki.
Ja rodzilam naturalnie i urodzil sie. Z krwiakiem.

Do mnie też przyszli już robić cc to się tak spreżyłam, że sama urodziłam... [emoji23]

reklama
Hehe dziewczyny ale Wasi mężowie czy faceci nie zaglądają Wam między nogi przy porodzie tylko są obok :-)
Zaglądają [emoji53] u mnie przy chlopakach byly byl przy porodzie. Teraz moj mężu nie chce bo mówi ze woli nie widziec ze woli moje krocze zapamietac w normalnym wydaniu a nie z krwią i innymi obrzydlistwami [emoji16][emoji23] ja Go nie namawiam bo wiem ze u mnie pewnie szybko pójdzie jak z drugim porodem

Do góry