reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
A Ty co bedzbędz miała dziewczynka czy chłopak?
Dziewczynka na 90proc :) taka juz wymarzona, bo mam juz dwoch synow i core, plus jeszcze syn od M wiec sami faceci praktycznie :)
Wlasnie aliexpres ogladam znowu i takie cuda tam są, ze juz sie kupowania doczekac nie moge, a ceny smieszne :)
Tu zestaw za cale 20 pare zl :)
Link do: Online Shop 4 things. Clothing for newborn girls toddlers short sleeve body Tops + Zebra pants + headband + cap dress for babies Set Xy-276 | Aliexpress Mobile

Kochane a ja muszę się pochwalić jakie ubranka kupił mój facet dla naszego maluszka, są prześliczne i takie mięciutkie ...
Ech , ale się rozpisalyscie! Nawet nie zdążam was nadrobić:(

Ja po powrocie do Warszawy nadal tkwię w zawieszeniu. Według gin. z Instytutu Matki i Dziecka wcześniejsze badania prenatalne zostały źle wykonane i dostałam kolejny termin na 27czerwca. Do tego kiedy spytałam ginekologa czy poprowadzi moja ciąże do końca to stwierdził , że to zależy od dziecka .. no bo jeśli będzie chore... to raczej nie.
Jednak ja jestem dobrej myśli. Jeśli nie ten to następny . Jestem taka szczęśliwa że moja kruszynka rośnie we mnie.
Z weluru nie polecam ubran. Dziecko sie poci strasznie .

Nie kochana, nie mam złudzeń, on NIE przeprosi. On nigdy nie przeprasza.
Ale masz, rację, jeśli pozwolę znowu wejść sobie na głowę to w końcu on mnie zniszczy taka dozą ślepej samczosci.
Wiec od dzisiaj nie biorę go w ogóle pod uwagę, nie będę zwracać na niego uwagi i na niego liczyć. Powiedział dzisiaj do mojego syna, że nie zrobi z nim obiecany h wrapow bo jest za późno żeby iść do sklepu ale ze jutro też jest dzień. Więc w dupie mam jego I jego słowa, rano zrobię spaghetti, albo jeszcze dzisiaj wieczorem bo nie wierzę w niego już ani trochę.
A to jest jego dziecko ?czy to z poprzedniego zwiazku. Moj to potrafi przeprosic . ale moze On jest juz uzależniony od tych gier. Wtedy tacy ludzie sa agresywni.

Ja bylam w lidlu ale nic nie kupilam. Wszystko prawie bylo na krótki rękaw. A zima nie bede tak noworodka ubierac. A jak juz na dlugi to albo niebieski albo różowy . a ja jeszcze nie znam plci :( . moj lekarz zawsze tak poźno gada az nie bedzie 100% pewny. Zazdroszcze ze juz wiecie

reklama
Do góry