reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Nie mam tu nikogo, w pracy albo malolaty gadające o imprezach albo kobitki 45+, które ma wszystko mówią "oj dziecko, jeszcze zrozumiesz że związek to droga cierniowa" itd itp.
Rodzina daleko.
Rodzice dzieci od mojego syna że szkoły, cóż, może bym I miała kontakt gdyby nie to że pracuje w takich godzinach, że ani syna nie prowadzam ani nie odbieram....
Także jestem sobie tak trochę sama jak palec w tej Anglii od 4lst i w sumie jedyna bliska mi osoba tu jest mój syn I był mój mąż.... Bycie żona matka i pracownica zabieralo mi cały czas....
A teraz mam tylko syna. Bo na męża już nie mogę liczyć, są słowa, których się nie mówi komuś kogo się kocha, kogo przeszłość się zna... Jeśli sie kocha.

No powiem Ci kochana ze niezazdroszcze sytacji... I zachowania meza.
Moze jednak cos zrozumie i przeprosi. Zajełabym się teraz calkowicie soba i synem... A jego traktowala jak powietrze... Skoro on moze, to dlaczego Ty nie?

reklama
No powiem Ci kochana ze niezazdroszcze sytacji... I zachowania meza.
Moze jednak cos zrozumie i przeprosi. Zajełabym się teraz calkowicie soba i synem... A jego traktowala jak powietrze... Skoro on moze, to dlaczego Ty nie?
Nie kochana, nie mam złudzeń, on NIE przeprosi. On nigdy nie przeprasza.
Ale masz, rację, jeśli pozwolę znowu wejść sobie na głowę to w końcu on mnie zniszczy taka dozą ślepej samczosci.
Wiec od dzisiaj nie biorę go w ogóle pod uwagę, nie będę zwracać na niego uwagi i na niego liczyć. Powiedział dzisiaj do mojego syna, że nie zrobi z nim obiecany h wrapow bo jest za późno żeby iść do sklepu ale ze jutro też jest dzień. Więc w dupie mam jego I jego słowa, rano zrobię spaghetti, albo jeszcze dzisiaj wieczorem bo nie wierzę w niego już ani trochę.

Termin mam na wigilię nie jeszcze nie wiem co noszę a już bym chciał się dowiedzieć a Ty na kiedy masz termin?
Ja wg miesiaczki na 18.12 a wg ostatniego usg na 19 :) ale ja mam tendencje do przenoszenia, wiec wcale sie nie zdziwie jak urodze w same swieta :) aczkolwiek licze na to, ze bedzie to przynajmniej w terminie i na swieta bede juz w domku :)

Ja wg miesiaczki na 18.12 a wg ostatniego usg na 19 :) ale ja mam tendencje do przenoszenia, wiec wcale sie nie zdziwie jak urodze w same swieta :) aczkolwiek licze na to, ze bedzie to przynajmniej w terminie i na swieta bede juz w domku :)

Ja byłam u lekarza w czwartek to mi powiedziała że mam termin na 24grudnia . Ale mam nadzieję że będzie dobrze bo po ostatniej ciąży która poroniłam się boje

reklama
Do góry