Kacprysiowo
Moderatorka
No wlasnie i od tego najprawdopodobniej dostalas zapalenia. Kolezanka tak miala, stad moje pytanie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem nic nie mowil żeby to brac
Ja kiedys bralam acard przed ciaza bo mialam kołatania serca na tle nerwowym@Totois30 fajnie , że piszesz o tym ...
Natka ja bym acard sobie brała , biorę go od 2 lat nawet jak w ciąży nie byłam , dobrze wpływa na krążenie przepływy i spełnia inne funkcje , oczywiście najlepiej skonsultuj z lekarzem swoim jakie ma zdanie w temacie i będziesz wiedziała co najlepiej zrobić brac czy nie
@MamaXTrzy pokaż mi w którym słowie ja naskoczylam ? Wręcz przeciwnie napisałam że ma prawo dziewczyna być bardziej wrażliwa bo swoje przeszła ,ja też i gdyby mi się znowu udało to będę biegać co 2 tyg na USG zapewne ...chodziło mi tylko o to że trzeba umieć odpuścić bo nie ma się co truć ,emocje niepotrzebnie ponoszą ,czytam Was od początku ,sama chciałam się udzielać ,no ale nie wyszlo ,nie zostanę grudniowa mama ,Wam z całego serca kibicuje ..pozdrawiam serdecznie i wierze że niebawem przyjdzie czas na mnieMysle kochana ze nie masz sie co tłumaczyć, szczególnie komuś kto dopiero przyszedl do naszej grupy i Ciebie nie zna. Uwazam ze to nie na miejscu znow na Ciebie naskakiwac [emoji8]
Ja sie psem nie chwale. Cudowne macie zwierzaki[emoji7] jak kiedys podjelam temat psow to dostalam zjebke. Nie lubie zwierząt. Taka jestem i juz. Czyjes poglaskac i podziwiac owszem [emoji4] na chwilkę.
Wrocilam z zakończenia, mialam zrobic zdjecir kwiatków z lizakow i zapomniałam oj Ale gapa ze mnie. Nie wyspana jestem okropnie, pogoda do kitu ledwo 12 stopni i wieje. Drugi raz wzielam tabletkę paracetamol. Wczoraj jedna dzisiaj tez bo juz czuje ze znów mnie zaczyna bolec[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
@motylkowelove kochana jak to mi sie jie oberwalo? Oberwalo za brak badan i czekanie dwa tyg na usg
Co do wysypki na nogach, tez mam, ale ja w kazdej ciazy mam wrażliwą skórę i po goleniu jest masakra
Syn mi pojechal, poryczalam sie i laze z kata w kat..
@motylkowelove ja jeszcze jestem na heparynie. Tak samo mi się hemoglobina waha. Nie wiedziałam o tych MCV i MCH, ale mam je w normie z tego co widzę