@Sabi32 no smutno mi jest tak ooo po prostu , ale minie jak jutro zobacze iskierkę
kochana tylko wiesz czemu tak mam , bo przykładowo Ciebie nikt nie skrytykował , za podejscie ze od początku na lajcie podeszłas do ciązy , że , się nie zamartwiasz nie panikujesz , że późne usg pierwsze , i czas na kolejne itd .ze uważasz ze wytyczne słuzby zdrowia sa ok ... bo dla większosci jest to normalne , więc dlatego jakoś czuje sie jak dziwadło pośród Was, bo widze wszystko inaczej .
Ja szanuję każdego zdanie i podejscie decyzje , i zazdroszczę przede wszystkim bardzo wszystkiego jak pisałam , bo sama nie rozumiem tego i nie zrozumiem chyba i nie umiem tak :/ tylko teraz po całej akcji ja nie potrafie zabierac głosu jakby nigdy nic , bo się boje , ze wszystko co napisze będzie źle , bo napisze inaczej i wyjdzie znowu ze wałkuje temat :< No u mnie wyszło 50/50 bo ten wyrostek płciowy sie pokazał ostatnio dosyć wyraźnie , a na prenatalnuch dzidzia spała i zasłoniła niby miała byc dziewczynka , ostatnio w kierunku chłopca , jutro moze się dowiemy . Mam nadzieję , ze tylko prawidłowo rośnie sobie
ps. kupiłam wczoraj krem antycellulitowy hehe żeby małż miał radoche i mnie smarował tam gdzie zalega