reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

To trzymam kciuki... ja tez dzis rano bylam na trzeciej. Fiksuję powoli chyba...
No ja tez mam swira niezlego, wiem ze to i tak niczego nie zmieni, ale jakos lubie miec wszystko pod kontrolą i wole wiedziec noz niewiedziec [emoji14] trzymam kciuki za wynik:*
@Martenika dzieki. Siedzę juz w laboratorium i czekam na swoją kolej :) wzięłam też progesteron, ale na wyniki czeka się tydzień :crazy:

@Mélodie no chyba tak jest, ze co region to obyczaj. :D poprostu zapytam mojego gina na kolejnej wizycie.
Jak się dzisiaj czujecie "ciezaroweczki"? :happy:
Ja dzisiaj mam mdlosci od rana, nie zbiera mi sie na wymioty, ale jednak calt czas mnie mdli..

reklama
@Martenika dzieki. Siedzę juz w laboratorium i czekam na swoją kolej :) wzięłam też progesteron, ale na wyniki czeka się tydzień :crazy:

@Mélodie no chyba tak jest, ze co region to obyczaj. :D poprostu zapytam mojego gina na kolejnej wizycie.
Również trzymam kciuki! ✊✊✊
Ja się czuje świetnie! Mam full energi do wszystkiego, ale to chyba hormon szczęścia u mnie działa i tak mnie nakręca ;). Żadnych dolegliwości, tylko dospać rano nie mogę. Zawsze byłam śpiochem i tylko ciąża potrafiła mnie z łóżka o 7-8 rano wywalić :p. Ale tez po nocach pracowałam, wiec jakoś odespać trzeba było. Słoneczko pięknie swieci, trzeba wykorzystać i pranie zrobić :D.
Miłego dnia i dawajcie znać po wizytach i wynikach betek :)

Witam :) zycze wszystkim udanych wizyt i duzego wzrostu bety :)

O pokrzywie nie slyszalam zeby byla zla, jednak o malinach tak, nawet raz taka sasiadka mowila ze jej pani doktor zakazala ich jesc chociaz wydaje mi sie ze gdyby tak bylo ze wywoluja skurcze to bylyby na liscie zakazanych rzeczy w ciazy :)

Również trzymam kciuki! ✊✊✊
Ja się czuje świetnie! Mam full energi do wszystkiego, ale to chyba hormon szczęścia u mnie działa i tak mnie nakręca ;). Żadnych dolegliwości, tylko dospać rano nie mogę. Zawsze byłam śpiochem i tylko ciąża potrafiła mnie z łóżka o 7-8 rano wywalić :p. Ale tez po nocach pracowałam, wiec jakoś odespać trzeba było. Słoneczko pięknie swieci, trzeba wykorzystać i pranie zrobić :D.
Miłego dnia i dawajcie znać po wizytach i wynikach betek :)

Haha mam dokladnie tak samo ze spaniem :) kiedys wstanie o 7 to byl wyczyn a teraz budze sie bez problemu :D ale zwalam to tez na ladne sloneczko za oknem :)

Jak się zapytasz już gina czy można to daj znać. Lubię miętę.

U mnie chwilowo ciąża pełną parą. Tzn kupiłam żele do biustu, brzucha i nóg.
Ja w drodze do laboratorium [emoji14] nie lubie pobierania krwi a dzis tak duuuuuzo beda.. i jade sama :-:)p
Trzymaj się w tym labo [emoji6]
Witam :) zycze wszystkim udanych wizyt i duzego wzrostu bety :)

O pokrzywie nie slyszalam zeby byla zla, jednak o malinach tak, nawet raz taka sasiadka mowila ze jej pani doktor zakazala ich jesc chociaz wydaje mi sie ze gdyby tak bylo ze wywoluja skurcze to bylyby na liscie zakazanych rzeczy w ciazy :)
Skąd jesteś?

U mnie mówili nie tyle o malinach a o liściach malin.

Jest lista rzeczy zakazanych dla ciężarnych która uwzglednia coś poza wszelką mięsno jajkowo serową surowizną?

Haha mam dokladnie tak samo ze spaniem :) kiedys wstanie o 7 to byl wyczyn a teraz budze sie bez problemu :D ale zwalam to tez na ladne sloneczko za oknem :)
Cieszę się, ze nie jestem sama :p.
@Dagaa11 nie zazdroszcze. mam tak samo plus zawroty głowy... :hmm:

@EklerkaDaria tylko pozazdrościć. Oby tak dalej :);)
W poprzedniej ciąży tez super się czułam i tłumaczyłam sobie ze te lata starań mam wynagrodzone :)
Jak się zapytasz już gina czy można to daj znać. Lubię miętę.

U mnie chwilowo ciąża pełną parą. Tzn kupiłam żele do biustu, brzucha i nóg. Trzymaj się w tym labo [emoji6] Skąd jesteś?

U mnie mówili nie tyle o malinach a o liściach malin.

Jest lista rzeczy zakazanych dla ciężarnych która uwzglednia coś poza wszelką mięsno jajkowo serową surowizną?
Ja również wiem tylko o liściach malin. O samych malinach nic nie słyszałam i o mięcie ze nie można również.;)
@Tutti_frutti_by-Iga fajnie, że doleciałyscie szczęśliwie :) i uważaj na was na tych zumbach :)

reklama
Do góry